NAKON 23 GODINE

Vraća se Tamagotchi

Svi vi rođeni u devedesetima ponovno ćete u svom džepu moći imati malenog virtualnog ljubimca koji vas je uveseljavao u djetinjstvu i kojeg ste očajnički (a vjerojatno često i bezuspješno) pokušavali održavati na životu.

23 godine od lansiranja Tamagotchija japanska kompanija Bandai izbacila je novo izdanje za 2019. godinu. Kako je tehnologija poprilično napredovala od pojave prvih Tamagotchija, ove virtualne ljubimce sada možete vidjeti u boji, a možete se družiti i s drugim Tamagotchijima te se čak i vjenčati.

Mnoge će razveseliti i to što se nova verzija Tamagotchija budi i ide spavati sama, može jesti i u restoranima, može kupovati suvenire u različitim gradovima koje posjećuje, a može imati i svog vlastitog ljubimca.

Verzija za 2019. godinu izgleda veoma slično kao ona originalna, dostupne su četiri boje, a cijena varira od 150 do 300 kuna. Na tržištu će biti za dva mjeseca.

nače, ovo nije prva "moderna" verzija Tamagotchija - kompanija je novije izdanje izbacila i povodom 20. obljetnice popularne igračke iz 90-ih, 2017. godine.

Komentiraj članak

Komentari