Popularni show

VRAĆA SE 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Neće se emitirati na HRT-u nego na Novoj TV, uvode se i neke promjene

Iako je HRT svojim zaposlenicima dopuštao sudjelovanje u showu, na Novoj TV praksa je malo drugačija.

“Ples sa zvijezdama” nakon osam sezona više se neće prikazivati na HRT-u, prenosi Slobodna Dalmacija. Omiljeni plesni show od prvog dana proljeća prikazivat će se na Novoj TV, i to nedjeljom u večernjem terminu. Koncepcija showa se neće puno promijeniti, no doći će novi voditelji i članovi žirija. Za pretpostaviti je da će emisiju voditi Igor Mešina i Rene Bitorajac koji su se dosad okušali kao voditelji mnogih projekata na Novoj TV, piše net.hr.

Učitelj plesa Davor Bilman vrlo vjerojatno će se ponovno naći u ulozi člana žirija, dok Milka Babović, umirovljena sportska novinarka i bivša atletičarka, ove godine nije dobila poziv da ocjenjuje kandidate. “To je normalno, ja sam svoje napravila i sad dolazi nova generacija koja će donijeti nešto novo”, poručila je Milka koja je u listopadu navršila 90 godina.

Dok je HRT svojim zaposlenicima dopuštao da sudjeluju u showu, na Novoj TV vrijede drugačija pravila pa lica iz njihovih projekata u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” vrlo vjerojatno nećemo gledati.

Pričalo se i da bi se na Novoj TV zbog nedavne promjene vlasničke strukture uskoro mogao početi emitirati srpski reality show “Zvezde Granda”, no te su glasine demantirali.

Komentiraj članak

Komentari