Mađarski mlađi brat Sziget festivala

Volt festival donosi 6-dnevni glazbeni spektakl u jedinstvenom konceptu glazbenog festivala

Volt Festival je jedan od najaktivnijih festivala u ovom dijelu Europe. Svake godine donose ponajbolja svjetska glazbena imena, a ono što je interesantno je da koncept festivala veoma uspješno ujedinjuje elektronski i rock live program. Festival je mlađi brat puno razvikanijeg i većeg Sziget festivala, a služi kao svojevrsna uvertira u 7-dnevni program Szigeta. Ove godine održat će se na čak 6 dana, počinje u ponedjeljak 26. Lipnja, a završava u subotu 1. Srpnja. Lokacija je mađarski Sopron, što je posebno interesantno partijanerima sa naših područja jer se nalazi na samo 4 sata vožnje od Zagreba.

Ove godine Volt traje čak 5 dana, a kao headlinere najavili su The Cult,Paramore,Fatboy Slima, Linkin Park, Ellie Goulding, Martina Garrixa te Imagine Dragons.

 

The Cult su jedan od najupečatljivijih rock sastava današnjice, a svoju turneju će donijeti i na hrvatsko tlo, točnije u Zagreb na Šalatu 27.6. Za sve one koji ne stignu ih vidjeti u Zagrebu, ili žele ponoviti iskustvo, mogu ponoviti 1.7. u Mađarskoj.

 

Jedinstvena prilika da se vidi Paramore, ponajbolji alter-rock sastav novije generacije predvođen karizmatičnom pjevačicom Hayley Williams. Svojim hitovima poput “Decode”, “Brick by boring brick”, “Misery Business” razveselit će mnogobrojne fanove diljem ovog dijela Europe. Na ovoj turneji predstavljaju novi album “After Laughter” koji je pobrao brojne lovorike i kritike i publike.Osim toga, kao dodatak to su već i dobri znanci Pendulum sa svojim apokaliptičnim live setom, Enter Shikari koji su kao dobro prihvaćeni na ovim prostorima, Of Mice and Men, Devil Wears Prada, Years and Years the Knife Party kao šlag na tortu bogatog elektro programa.

 

Dnevne i višednevne ulaznice mogu se po akcijskim cijenama kupiti na http://voltfestival.com/tickets/category/entry-ticket a cijene počinju od 30 € za prvi dan pa do 47 €za ostale dane, a festivalske počinju od 125 € pa nadalje.

 

Sve ostale informacije možete dobiti na http://voltfestival.com

Komentiraj članak

Komentari