Linkin Park u samoj blizini Hrvatske

Vodeći alternativni rock band Linkin park još jednom blizu Hrvatske

Organizatori Volt Festivala(mlađeg brata razvikanog Sziget festivala) najavili su bombastičnog headlinera za izdanje 2017. Preko 50 milijuna prodanih kopija albuma, Linkin Park je jedan od najpoznatijih alter rock bendova na svijetu, koji redovito puni stadione i arene gdje god ih put nanese. Po prvi puta dolaze na Volt Festival na krilima poslednjeg albuma “The Hunting Party”, a uskoro ulaze u studio snimiti novi album koji će predstaviti na aktualnoj turneji koji počinje u 2017.godini.

Predvođeni karizmatčnim Chesterom Benningtonom te glazbenim genijalcem i multi-instrumentalistom Mike Shinodom, Linkin Park su glazbeno-poslovna institucija koja iako svoju slavu većinom duguje kultnom albumu Hybrid Theory, još uvijek radi na novim materijalima te pomiče granice glazbenog stvaralaštva. Svojom kombinacijom teških rifova, melodičnih refrena sa dupliranjem rap vokalima, te elektronskom pozadinom, stvorili su unikatan zvuk kojeg štuju generacije.
Volt Festival se održava u malogradiću Sopronu, na samo 4 sata vožnje od Zagreba, sa početkom 27.lipnja 2017. Festival traje čak 5 dana, a na multikulturalnom eventu izlistati će se ponajbolji bendovi današnjice

 

Karte se puštaju u prodaju 17 studenog, po cijeni od 40€. Moguće je kupiti karte za 4 ili 5 dana.
Više informacija može se dobiti na http://voltfestival.com/.

.

Komentiraj članak

Komentari