Vlasniku bara dojadili influenceri koji traže besplatno piće, evo kako je odbio jednog

Nije tajna da živimo u doba Instagrama, ali nije tajna ni da je nekima već dosta načina na koji influenceri posluju.

Brojne zvijezde Instagrama javljaju se kompanijama i brendovima, nudeći promociju na svojim profilima na kojima imaju tisuće pratitelja u zamjenu za besplatne usluge, odjeću i putovanja.

Tako se jedan Influencer javio jednom australskom baru, tražeći besplatnu cugu, prenosi Index.hr

Kafić Bulletin Place iz Sydneyja objavio je screenshotove dopisivanja s korisnikom Instagrama pod imenom jarra_sherlock12.

"Hej ljudi, zaista bih htio posjetiti vaš bar u kojem nikad nisam bio. Htio bih vas promovirati na Instagramu, svi moji pratitelji su iz Sydneyja pa biste dobili veliku reklamu", napisao je.

Vlasnik bara zahvalio mu je i napisao da bi to bilo super.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Such a shame we’re so irrelevant. How are we ever going to popular.... 😪

Objavu dijeli Bulletin Place (@bulletinplacesydney)Ruj 15, 2019 u 8:46 PDT

Potom je influencer napisao da bi objavio nekoliko postova u zamjenu za cugu. Vlasnika bara to nije osvojilo pa mu je odgovorio: "Da, ne bih, čovječe. Sretno s influencanjem", napisao mu je.

"Pozdrav brate, sretno s tvojim barom. Nikad ga nisam vidio, ionako imam posla u drugim, važnim barovima u Sydneyju", odgovorio mu je influencer.

"Mi smo upravo uvršteni među sto najboljih barova na svijetu. Zauzet si - drago nam je da margarite plaćaju stanarinu, seljačino", odgovorio je vlasnik bara.

"Ne pijem margarite, nisam beskućnik. Sretno s tvojim usranim barom za koji misliš da je tako super, a nitko ne zna za njega", naglo je promijenio ton influencer.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bulletin Place (@bulletinplacesydney)Ruj 15, 2019 u 9:12 PDT

"Šteta što smo tako nevažni, kako ćemo ikad postati popularni", odgovorio je vlasnik bara.

Više od 1600 ljudi lajkalo je raspravu, a mnogi su se složili s potezom vlasnika. "Zaslužili ste pratitelje na Instagramu", napisao je jedan korisnik. Čini se da su zaista pobijedili jer profila influencera koji im se javio više nije na društvenim mrežama, piše Mirror.

Komentiraj članak

Komentari