Automobil izgorio

Virovitica: Osam osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći

U osobnom vozilu virovitičkih oznaka teške tjelesne ozlijede zadobio je vozač i 16-godišnjakinja, a lake tjelesne ozljede zadobili su 24-godišnji D.B., te 17-godišnjakinja i 15 godišnjakinja.

Više je osoba teže i lakše ozlijeđeno u noćašnjem sudaru dvaju osobnih automobila na županijskoj cesti u mjestu Novaki, izvijestila je jutros virovitičko-podravska Policijska uprava (PU).

Prometna nesreća se dogodila kad je 23-godišnji A.S., koji je upravljao osobnim vozilom virovitičkih oznaka u mjesto Novaki, nakon izlaska iz desnog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni prometni trak te se sudario automobilom osječkih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji Z.H. Od siline udara osobno vozilo osječkih oznaka odbačeno je u putni kanal, gdje se prevrnulo na bočnu stranu, a osobno vozilo virovitičkih oznaka ostalo je prepriječeno na kolniku, zapalilo se i u potpunosti izgorjelo.

U osobnom vozilu osječkih oznaka vozač je zadobio lake tjelesne ozljede, a teške tjelesne ozljede 57-godišnji Z.M. i 54-godišnji K.D.

Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Virovitica gdje su zadržani na liječenju.

Zbog prometne nesreće ta dionica županijske ceste od 2,11 do 5,15 sati bila je zatvorena za sav promet.

Protiv vozača A.S. slijedi kaznena prijava, izvijestila je policija.

Komentiraj članak

Komentari