U teškom stanju

Vinko Coce hitno hospitaliziran zbog teške infekcije, na predizbornom skupu morali su ga nositi s pozornice

- Vinko Coce nije dobro, leži u bolnici u teškom stanju, grubo mu je pozlilo, ima sepsu, bolestan je bio i na Kerumovu predizbornom skupu na kojem je neuspješno pokušao zapjevati – priča je to koja se jučer brzinom munje širila Splitom, Kaštelima i Trogirom, digla na noge njegove kolege, brojne prijatelje i obožavatelje, stalno se puneći novim neugodnim detaljima.

Vijest je, nažalost, dijelom točna, istaknuti hrvatski pjevač uistinu je primljen u splitskom KBC-u na Firulama, potvrdio nam ju je doc. dr. sc. Kolja Poljak, zamjenik ravnatelja, koji nam je dao i službenu informaciju. - Da, točno je, Vinko Coce je zbog ozbiljne infekcije primljen u KBC-u Split.

Nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja, a zasada mu je stanje stabilno. Ima svu potrebnu liječničku skrb i normalno komunicira - rekao nam je doc. dr. sc. Kolja Poljak, u skladu s liječničkom praksom ne želeći davati detaljnije informacije o razlozima zbog kojih je popularni Trogiranin završio u JIL-u. I sama činjenica da se nalazi na bolničkom odjelu na kojem se primaju pacijenti s težim kliničkim dijagnozama, daje dojam alarmantnosti.

Od pjevačevih kolega doznajemo kako popularni pjevač već duže vrijeme pati od više kroničnih bolesti, a cjelokupnu zdravstvenu sliku kvarila je i njegova pretilost s kojom se već dugo bori. Coce je poznat kao iznimno druželjubiv čovjek koji voli društvo, pjesmu, uvijek je voljan dati ruke, zapivati, kao što je to imao namjeru na nedavnom centralnom predizbornom skupu Željka Keruma na splitskim Brdima. Došao je usprkos tome što mu nije bilo dobro, s visokom temperaturom, želeći pjesmom dati podršku u gradonačelničkoj kampanji.

Očevici kažu kako su ga doslovce morali nositi s pozornice, a nažalost sve je eskaliralo teškom s infekcijom s kojom se sada bore liječnici splitskog KBC-a.

Komentiraj članak

Komentari