Villa Summer

Vila u Orašcu s pogledom na dubrovački akvatorij ostavlja bez daha /FOTOGALERIJA/

Dok se u nekoliko narednih dana najavljuju paklene vrućine, mnogima na Jadranu to neće toliko teško pasti kao onima u unutrašnjosti. Ako nemate priliku pobjeći negdje na more ili bazen, ostaje vam samo maštati. A kad je riječ o sanjarenju, onda je ova vila nadomak Dubrovnika savršena scenografija.

Villa Summer, s imenom koje joj itekako priliči, nalazi se u malom obalnom gradu Orašcu, 12 kilometara od centra Dubrovnika. Osim što vila ima svoj bazen i terasu s pogledom na dubrovački akvatorij, u blizini se nalazi plaža idealna za cijelu obitelj na kojoj također možete provoditi svoje vrijeme. A sve to možete začiniti večernjom šetnjom dubrovačkim ulicama ako želite, piše journal.hr

Vila nudi šarmantan spoj tradicije i modernog, sa svojom kamenom terasom i moderno opremljenom unutrašnjošću. Terasa okružena borovima ima otkriveni dio s ležaljkama za odmor ili sunčanje te natkriveni dio sa stolom za objed na otvorenom i te prostorom za pripremanje jela s roštiljem.

S obzirom na to da je na povišenom terenu, iz svake se sobe pruža pogled na Elafite i zelenilo okolice. U prizemlju se smjestila velika dnevna soba s izlazom na terasu te kuhinja s otokom u sredini za vesela obiteljska jutra. Na prvom su katu tri spavaće sobe, dok se kroz cijeli drugi kat prostire otvoreni ‘penthouse’ apartman.

Unutrašnjost je uređena u bijelim i plavim tonovima uz dodatak tople boje prirodnog drveta te detalja u orijentalnom stilu. Vila je ispunjena zelenilom na svakom koraku u obliku lončanica, a zidove krase umjetnine s morskim motivima.

Komentiraj članak

Komentari