RAZOTKRIVEN PRGOMET

(VIDEO) Tajne snimke Z1: Misteriozni sastanak Prgomet - Kotromanović - Milanović

Na pitanje Večernjeg lista jesu li se sastali u stanu ministra obrane Kotromanovića, Prgomet nije želio konkretno odgovoriti.


Drago Prgomet potvrdio je Večernjem listu da je danas razgovarao sa Zoranom Milanovićem.

Na pitanje Večernjeg lista jesu li se sastali u stanu ministra obrane Kotromanovića, Prgomet nije želio konkretno odgovoriti. Samo je dodao da je razgovarao i s Milanovićem i s Karamarkom i s Reinerom i da od razgovora ne bježi. Na ponovljeno pitanje rekao je da je sve što je mislio reći već rekao, javlja Večernji list.

Božo Petrov je nakon sastanka Nacionalnog vijeća MOST-a izjavio kako je to bila rutinska sjednica Nacionalog vijeća na kojoj su razgovorali o operativnim poslovima. Nisu raspravljali niti odgovorili na izjave SDP-a i HDZ-a na njihove ponude o Vladi nacionalnog jedinstva.

Odbio je sve medijske špekulacije da je u MOST-u došlo do raskola.

Šef Mosta Božo Petrov večeras je smijenio stranačku glasnogovornicu Sanelu Dropulić koja je kroz jutro novinare informirala o događajima u toj stranci, a koja je slovila kao suradnica Drage Prgometa, objavio je večeras Jutarnji list.

IVO BANAC u Bujici: Velika koalicija likvidirala bi demokraciju u Hrvatskoj

Pročitajte više na http://kamenjar.com/ivo-banac-u-bujici-velika-koalicija-likvidirala-bi-demokraciju-u-hrvatskoj/, Kamenjar

Komentari

Komentiraj članak

Komentari