LEN liga prvaka

VELIKO SLAVLJE JUGAŠA: Nakon teške borbe potopili Mađare, Bijač u maestralnoj formi!

Veliko slavlje jugaša na bazenu Imre Nyaki u Budimpešti. Nakon velike i teške borbe, prvenstveno protiv nevjerojatnog presinga Mađara, koji je graničio s nekim drugim sportom koji nema veze s vaterpolom, igrači trenera Kobeščaka zasluženo su upisali prva tri boda na svoj konto.

Igra u obrani, vrlo dobra, dosta bolja nego protiv Primorja u Kupu RH, a sve ono što bi i prošlo, zaustavljao je ponovo odlični Marko Bijač koji brani u maestralnoj formi.

Napad, tu je malo drugačija priča. Naime, priprema napada kao i igra centarskog para vrlo dobra dok sama realizacija još nije na onoj razini koju Vjekoslav Kobeščak zahtjeva. Realizacija igrača više, iako puno bolja nego u subotu, glavni je krivac što se utakmica nije mirno privela kraju puno ranije.

‘Čestitam igračima i stožeru na sjajnoj utakmici protiv životinjskog presinga Mađara. Da smo imali malo bolju realizaciju igrača više bila bi to puno mirnija utakmica. Kad malo podignemo taj segment igre vjerujem da možemo puno napravit u ovom natjecanju.

Moram pohvalit srčanost i borbenost naše momčadi i zato im još jednom čestitam’, rekao je direktor Jug CO Ognjen Kržić.
U svakom slučaju Jugaši su položili prvi europski ispit ove sezone s odličnim. Bravo.

Komentiraj članak

Komentari