Novitate iz Facebooka

VELIKO PROLJETNO ČIŠĆENJE: Ovako će izgledati vaš novi Timeline

Nakon što su prošli predstavili novi feed s novostima, Facebook je u srijedu objavio kako će korisnici uskoro dobiti i novu, čišću, verziju svojih Timeline profila.

Ovo veliko 'proljetno čišćenje' Timelinea stiže skoro godinu i pol nakon što su predstavili Timeline koji je bio velika promjena izgleda korisničkih profila.

Novi Timeline tako se rješava prikaza informacija i objava u dva stupca te će se sve vama bitne informacije prikazivati u jednom stupcu, dok će na lijevoj strani biti informacije o vama, prikaz vaših prijatelja, fotografija, a moći ćete dodati i nove stupce ovisno o vašim interesima. Tako ćete tu moći staviti vaše filmove ili knjige koje ste pročitali u Goodreads, a moći ćete primjerice i označiti knjigu koju čitate ili želite čitati.- Rekli ste nam da je sadašnji Timeline ponekad teško pregledavati. Od danas, svi će postovi biti na desnoj strani, a fotografije, glazba i druge aktivnosti na lijevoj - navodi Rose Yao iz Facebooka. Dodaju kako će ovaj izgled stići svima kroz par tjedana, a dosad se tradicionalno testirao na Novom Zelandu.


Komentiraj članak

Komentari