Sudbina

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP Ukoliko ste jedan od ova tri znaka, pogledajte što vas očekuje

Ukoliko spadate među ova tri znaka, zasigurno će vas zanimati sudbina koja vam je zapisana u zvijezdama za mjesec koji dolazi. Atma donosi pregled svega što bi vas moglo očekivati.

VAGA

Ljubav i veze

Mars, planeta koja vlada vezama Vage i dalje je u retrogradnom hodu, prolazi kroz kuću ljubavi i u neskladnim je aspektima s drugim planetima. Odnos s voljenom osobom može postati napet i mogu pasti teške riječi. Oklijevat ćete oko donošenja odluke za vašu budućnost, posebno kada se radi o zajedničkim sredstvima i novcu. Možda previše trošite ili je voljena osoba u fazi špekulacija. Kako god bilo, svađe mogu biti žustre i otežati život u paru. Kako bi dobili najviše energije od retrogradnog Marsa, pokušajte ponovno otkriti strast, naći ono što vas oboje zabavlja i opušta i stvari koje volite raditi zajedno. Venera, vladar Vage, 10. srpnja ulazi u 12. kuću, kuću žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Na sreću, Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. To znači da možete razriješiti niz starijih problema, vezano za intimnost, obostrano povjerenje, vjernost i slično. Pravo je vrijeme za oprost, posebno sada kada neke tajne mogu isplivati na površinu. Za Vage koje nisu u vezi ovo nije povoljan period, ali ni za one koji su tek ušli u vezu. Nije pravo vrijeme ni za ulazak u brak. U kući ljubavi i romantike Vage događa se pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine i može donijeti neke nove spoznaje u ljubavnom životu.Posao i novac

Sunce je u kući karijere i društvenog statusa do 23. srpnja 2018. godine. Povoljan je period za dugoročne planove. Imat ćete prilike za ostvarivanje suradnje s velikim poduzećima ili utjecajnim grupama, ali te suradnje morate pažljivo preispitati. U određenom trenutku otkriti ćete da se neki individualni projekti ne uklapaju u projekte vašeg posla ili grupe. Trebat će vam strpljenja i upornosti i nemojte odustati od svojih ciljeva, čak iako postoji određeni pritisak. Preokupacija poslom i problemima s kojima se susrećete na poslu mogu nepovoljno utjecati na vaš privatni život ako ne uspijete odvojiti vrijeme za druženje s najmilijima. Djelomična pomrčina Sunca 13. srpnja može donijeti ključni trenutak u vašoj karijeri. Hoće li to biti dobro ili loše, ovisi o svemu onome što ste do sada napravili. Možda ćete biti promaknuti na poslu ili ostvariti veću dobit, ali se može raditi i o tračevima ili sukobima s nadređenima. Vrijeme je da prilagodite poslovne ciljeve ili da postavite nove. Novčana situacija će se popraviti tijekom srpnja 2018. godine, posebno nakon 10. srpnja kada Jupiter kreće direktnim hodom kroz kuću zarađenog novca. Vrijeme je da uložite još više truda kako bi stekli neovisnost i kako se ne bi morali oslanjati na prihode člana obitelji ili drugih. Izbjegavajte financijska nagađanja i veće troškove, posebno na zabavu.

 

Moral i zdravlje

Nakon 10. srpnja 2018. godine popravit će se vaše zdravstveno stanje i raspoloženje s povratkom Jupitera, suvladara kuće zdravlja, zbog njegova direktnog hoda. Unatoč tome, ne bi trebali štedjeti kada se radi o zdravlju i odlasku specijalisti ako je potrebno. Venera 10. srpnja prolazi kroz vašu kuću kroničnih bolesti, žrtvovanja, ali i izlječenja. Budući da je Venera u harmoničnim aspektima, obećava oslobođenje prijašnjih bolesti i donosi smiren um. Možete se raspitati o alternativnoj medicini i pronaći poznatog specijalistu.

Savjet

Nemojte dopustiti da mišljenja prijatelja utječu na vaš ljubavni život na bilo koji način.
ŠKORPION

Ljubav i veze

Tijekom srpnja 2018. godine bit ćete u romantičnog i sjajnog raspoloženja, ali izgleda da će bolja polovica prolaziti kroz teži period. U prvoj dekadi mjeseca bit će napetosti i može doći do svađa i nesporazuma. Možda se roditelji previše upliću i stvaraju nezadovoljstvo. Možda se ne možete dogovoriti ili ste nezadovoljni zbog financijske situacije ili pitanja vezana za nekretninu. Budite prilagodljivi i potrudite se na problem gledati očima voljene osobe. Venera, planeta koja vlada vezama Škorpiona, 10. srpnja 2018. godine ulazi u kuću prijateljstva, društva i planova vezanih za budućnost. Jupiter, suvladar kuće ljubavi, romantike i djece, isti dan kreće direktnim hodom. Otvorite se i više razgovarajte o svemu, dajte voljenoj osobi više slobode kretanja i pokažite da imate ozbiljne planove za vašu zajedničku budućnost. Budite aktivni u društvenom životu. Dopustite voljenoj osobi da izlazi više, bez da je nadzirete. Ako ste u ljubavi bili bezobzirni, sada će to izaći na površinu i to može utjecati na vaš ugled. Merkur, vladar kuće intimnosti i tajni, 26. srpnja kreće retrogradno i ukazuje na potrebu da se razmotre stavovi o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju. Neki parovi mogli bi čak raskinuti vezu.Posao i novac

Tijekom srpnja 2018. godine profesionalan život Škorpiona ispunjen je napetim situacijama i odnosima. Mogli bi imati poteškoća u pokušajima da objasnite svoja gledišta suradnicima i nadređenima. Vrijeme je da istražite nove prostore, nove mogućnosti za razvoj i napredak. Imajte na umu da je Mars, planeta koja vlada kućom posla Škorpiona, još uvijek retrogradan. Trebali bi razmotriti temelje na kojima ste izgradili karijeru, ugled ili posao. Važno je da spoznate koliko se vaš trud isplatio. U nekim slučajevima otkriti ćete da se uloženi trud uopće ne poklapa s rezultatima. Jupiter, planeta koja vlada novcem Škorpiona, 10. srpnja kreće direktnim hodom, a Venera ulazi u 11. kuću, kuću zarađenog novca. Kroz zadnje dvije dekade mjeseca suradnje mogu donijeti dobit, ali vi bi mogli previše kritizirati druge. Budite oprezni što više možete kada se radi o komunikaciji i poslovnim suradnjama. Ono najbolje što vam ovakav planetaran sklop daruje je jasnoća uvida. Određeni privatni potezi i odluke mogu donijeti puno novca. Sunce ulazi u kuću karijere Škorpiona 23. srpnja 2018. godine, pridružuje mu se Merkur koji kreće retrogradno. Sunce i Merkur naći će se u opoziciji s retrogradnim Marsom. Nemojte žuriti i pretjerivati u bilo čemu, jer bi mogli propustiti dobre prilike. Polako i razradite strategije.

 

Zdravlje i moral

Bit ćete razdražljivi tijekom srpnja 2018. godine i obiteljski život može donijeti puno stresa, dodatno uz ono što se događa na poslu. Mars, vladar kuće zdravlja Škorpiona, je retrogradan i pravi neharmonične aspekte. Mogli bi imati problema s probavom. U tom slučaju odlučite se za lakšu dijetu. To će se najviše odraziti na Škorpione koji imaju starijih problema.

Savjet

Pazite što odabirete žrtvovati kako bi napredovali profesionalno! Nemojte se zanijeti nečime što zabavlja vaš ego!
STRIJELAC

Ljubav i veze

U ljubavnom životu tijekom srpnja 2018. godine ništa neće teći glatko i napetost će rasti. Mars, planeta koja vlada ljubavnim životom Strijelca i dalje je retrogradan u kući komunikacije i učenja. Merkur, planeta koja vlada vezama Strijelca, kreće retrogradno krajem mjeseca i u prvom dijelu mjeseca pravi napete aspekte. To znači da ćete se sve teže i teže nalaziti na istoj valnoj duljini. Oni koji žele ući u vezu imat će poteškoća pri pokušaju da osvoje srce osobe s kojom žele vezu. Unatoč najboljem trudu, ciljat ćete, ali nećete pogoditi, govorit ćete prije vremena ili ćete se lako posvađati. Ako ste u neslužbenoj vezi, dobro pazite na koji se način obraćate voljenoj osobi i pažljivo birajte riječi, te prihvatite činjenicu da neke stvari morate naučiti od voljene osobe. Najvjerojatnije su problemi koji progone vašu vezu ili brak različita vjerovanja ili životna filozofija. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću intimnosti i turbulentne strasti. To je prilika da dublje razmislite koliko se emotivno zaista dajete u vezi, ali i o vjernosti, odanosti i uzajamnom povjerenju ili o vezama u kojima niste sretni. Sada je prilika da izađete iz komplicirane veze, možda čak i tajne.Posao i novac

Saturn i Pluton i dalje su retrogradni u kući novca Strijelca, što ukazuje na niz poteškoća pri održavanju sigurnog priljeva novca. Imat ćete osjećaj da previše truda ulažete u usporedbi s novcem koji vam pritječe. Može doći do odgoda u plaćanju ili vezano za sponzorstva i slično. Pravo je vrijeme da raščistite financijske probleme, da ozbiljnije razmislite o vještinama koje imate, o izvorima koje imate i o načinu na koji ih koristite kako bi nadrasli situaciju i ostvarili neovisnost. Venera, planeta koja vlada poslom Strijelca, 10. srpnja ulazi u kuću karijere i društvenog ugleda. Venera pravi harmonične aspekte sa Saturnom, Uranom, Plutonom i Jupiterom. U drugoj polovici mjeseca situacija se poboljšava i otvaraju se nove poslovne mogućnosti za ostvarenje dugoročnih materijalnih dobara. Ako ste zaposleni, u ovom periodu ćete impresionirati nadređene osobe i dobiti promaknuće ili povišicu. Vrijeme je da se ozbiljno posvetite poslu. Merkur, planeta koja vlada karijerom i ugledom Strijelca, 26. srpnja 2018. godine kreće retrogradno i ukazuje na to da je bolje odoljeti iskušenju i ne kršiti zakon kada se radi o poslovnim pitanjima. Pazite što potpisujete i kada se radi o suradnjama s inozemstvom ili o određenim potvrdama ili diplomama koje trebaju potvrditi vaše profesionalne vještine.

 

Zdravlje i moral

Vladar Strijelca, Jupiter, 10. srpnja 2018. godine kreće direktno i pomaže vam da otkrijete unutarnji izvor snage koji će vam trebati kako bi ostvarili napredak i približili se svojim ciljevima. Nastavite s meditacijom, duhovnim vježbama ili onima koje vas opuštaju i donose mir ili nađite i naučite nove načine opuštanja.

Savjet

Dobro isplanirajte svoje troškove i razmišljajte o stvarima dugoročno! Nemojte donositi važne financijske odluke i za sada odgodite takve pregovore!

Izvor: Atma

Komentiraj članak

Komentari