Turnir na male barice 'Čokolino 2016.'

Večer momčadi iz Gruža! (FOTO)

Nastavljen je 24. po redu turnir na male barice 'Čokolino 2016.' koji je na igralištu 'Mali Wembley' okupio 51 momčad. U nedjelju su do pobjeda došli Libertas krstarenja d.o.o., Gangbang squad, Marin med i Šulemu na zarubu, a nakon penala uspješni su bili i Caffe bar Mirakul i Stanica Gruž.

Početak programa obilježili su neriješeni rezultati. Evo nas opet, ovaj put u nešto pomlađenom sastavu uz nezaobilazne Šimu Popovića i Vikija Beusana, poveo je preko Pera Ševa. Kako nisu znali iskoristiti nove prilike, izjednačio je Petar Vuličević, a u ruletu penala spretniji Caffe bar Mirakul s braćom Vuličević, Dadom Kristićem i Mislavom Glavinićem. U susretu neporaženih momčadi svakome po bod u ogledu Stanice Gruž i Maximo čupavca. Poveli su Gružani preko Prižmića, a sve je na početne pozicije vratio Kristijan Redžepaj, pojačanje za nedjeljnu utakmicu.

Sa zanimanjem se očekivao dvoboj mladića u skupini F, no Libertas krstarenja d.o.o. su već na otvaranju s dva pogotka riješila pitanje pobjednika (Domaćin i Bonovil). Caffe baru Mališ nije pomogao ni igrač PPD-a Zagreb Marino Gabrieri koji se ipak puno bolje snalazi s rukometnom loptom.

Ante Daničić se s dva pogotka pobrinuo za prve bodove svoje momčadi (Gangbang squad), a koliko su ozbiljno pristupili turniru potvrđuju i dva voditelja, oružar i navijači. Marin Med je sigurno upisao i drugi uspjeh u Čokolinu preko raspoloženog Balda Cicijelja (nogometaš trećeligaša GOŠK Dubrovnika 1919.) i uz jedan pogodak Tomislava Grubešića (nogometaš županijskog prvoligaša Slavena s Grude).

Za odličnu večer momčadi iz Gruža pobrinuli su se igrači Šulemu na zarubu. Presudio je Frane Ćirak, glavni trener Plivačkog kluba Jug, a za pobjednike je pogodio i Damir Begušić.

Današnji program počinje u 19 sati i 40 minuta, na rasporedu je pet utakmica.

Rezultati (Nedjelja, 17. srpnja)

Evo nas opet – Caffe bar Mirakul 1 : 1 (1:3), Stanica Gruž – Maximo čupavac 1 : 1 (3:1), Libertas krstarenja d.o.o. – Caffe bar Mališ 3 : 1, Gangbang squad – Deus 4 : 1, Marin med – Luky strike 3 : 0, Šulemu na zarubu – Atalanta Bergamo 3 : 1

Raspored

Ponedjeljak, 18. srpnja

19:40 Orašac – Heracles Gwantyerra

20:20 RU Palace – Celtic bar Belfast

21:00 Stipu ga nime – HC

21:40 Eyafjallajokull Lapadssons – Brkati slonovi

22:20 Dadić united – Caffe bar Olloa

Utorak, 19. srpnja

19:00 Ura nage – Crvena funjestra

19:40 Ombla – 23

20:20 Mane hastra – Baraka

21:00 Strava team – Konoba Peline

21:40 Orfanel – Kantafig

22:20 Termo solari - Brazil

Komentiraj članak

Komentari