Seksualni život

Vaše sposobnosti u krevetu određuje vaša omiljena boja

Vaša odjeća, vaš automobil, zidovi i namještaj u vašem domu mogu reći puno toga o vašem seksualnom životu - ključ je u boji koja vas okružuje.

Psiholozi su utvrdili vezu između boja i obrazaca seksualnog ponašanja. Iako možda tvrdite da nemate omiljenu boju, pogledajte oko sebe i shvatit da postoji jedna boja koja dominira, a upravo ona krije naznake o seksualnoj strani vaše osobnosti.

CRVENA

Crvena simbolizira strast, pa zato osobe koje vole ovu boju znaju uživati ​​u seksu i fizičkom kontaktu. Sklone su agresivnijem nastupu prema suprotnom spolu, a ako se spoje dvije osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentirati i isprobavati nove stvari.

ŽUTA

Ako volite žutu, to znači da obično kontrolirate svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru. Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali rijetko ćete nametnuti vlastite želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna.

ZELENA

Oni kojima je omiljena boja zelena su nježni i osjetljivi kada je riječ o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav cijelog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti suosjećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerice. Oboje su vjerni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu s nekim drugim.

PLAVA

Obožavatelji plave smatraju seks vrstom umjetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanist, pažljivo istražuje tijelo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nježna.

LJUBIČASTA

Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje.

SIVA

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu s drugim bojama.

ROZA

Roza je boja osoba koje vole flertovati i sklone su prevari. Žene koje vole rozu ponekad obećavaju više nego što planiraju pružiti, u odnosu s partnerom su nezrele i vole zadirkivati. Muškarci koji vole rozu su skloni čestom mijenjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom.

NARANČASTA

Ljubavnici kojima je omiljena narančasta uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu će šaputati i poticati partnerovu maštu. Predigra i nježni dodiri nakon seksa su im važni kao i sam čin. U slučaju da nisu zadovoljni odnosom s osobom suprotnog spola, teško će to priznati sebi. Nije im problem odglumiti orgazam.

Komentiraj članak

Komentari