Pozornica iz snova

Valetudo večeras otvara 'Mali glazbeni festival Park Orsula'

"Mustre za isprovat" kako ih zove Andro Vidak, dubrovačka grupa Valetudo, nastupaju večeras na Orsuli čime se i službeno otvara drugi po redu "Mali glazbeni festival – Park Orsula".

Park Orsula je novom ruhu,  izgrađen je amfiteatar u kojem se udobno može smjestiti oko 250 osoba, faza završnih radova je u tijeku i čeka se rockerski početak s Valetudom.

Dubrovački rockeri stižu na Mali glazbeni festival s nastupa u Berlinu, a nakon Orsule nastupit će i na ovogodišnjem "In music festivalu"koji se na zagrebačkom Jarunu održava koncem lipnja.

Početak koncerta je u 21 sat, a publici organizatori predlažu da za dolazak koristi redovne autobusne linije  http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf.  jer je broj parkirnih mjesta za automobile ograničen.

Za povrataka s vidikovca će biti organiziran autobus koji polazi po završetku koncerta.

Ulaznica za koncert stoji 50 kuna, u pretprodaji su na vidikovcu, a svaka ulaznica uključuje autobusnu kartu za povratak u Grad.

Ukoliko se odlučite doći svojim automobilom, a ne bude mjesta za parking javit ćete se prometnicima (koji reguliraju promet i parking na vidikovcu), produžiti do Dubca odakle će vas prevesti do vidikovca.Nakon koncerta besplatnim autobusom moći
ćete se prebaciti do Dubca i svog automobila.

Već u petak 22.lipnja sljedeći je koncert iz ovogodišnjeg programa Malog glazbenog festivala – Večer klape i vina uz koncert klape "Subrenum" i vina vinara s Pelješca i Konavala.

Komentiraj članak

Komentari