VAŽNA OBAVIJEST

Uskoro počinje snimanje 'Robina Hooda', a ovo su posebni uvjeti za pješake i vozila

Snimanje filma 'Robin Hood: Origins' u Dubrovniku počinje u ponedjeljak, a trajat će dva tjedna, zaključno s ponedjeljkom, do 6. ožujka.

Grad Dubrovnik u suradnji s producentskim kućama Pakt Media i Lionsgate, obavještava javnost o planu snimanja i posebnim uvjetima koji će povremeno vrijediti za kretanje pješaka i vozila. Tijekom cijelog trajanja snimanja vodit će se računa da se kretanje unutar povijesne jezgre odvija uz što manje ometanja, a građani se mole na prilagodbu privremenoj regulaciji prometa.
 
Prvog dana snimanja, u ponedjeljak sva aktivnost odvijat će se na istočnom ulazu u povijesnu jezgru – na predjelu Vrata od Ploča, Trga oružja, na kamenom mostu u Ulici sv. Dominika te u Posatu, i to u vremenu od 10 do 18 sati. Ovaj predio bit će zatvoren za promet vozila od 9 sati, osim vozila hitnih i interventnih službi, dok će se pješaci periodično propuštati. Posebna napomena odnosi se na dostavna i opskrbna vozila, koja će tog dana do 9 sati morati napustiti povijesnu jezgru.

Snimanje se nastavlja u utorak i to na lokaciji u Posatu od 7 do 20 sati.

U srijedu kao i u četvrtak lokacija snimanja je Ulica sv. Dominika i most u podnožju tvrđave Revelin od 17 do 5 sati. Kao i prvog dana snimanja, pješaci će se periodično propuštati, dok će vrijediti zabrana prolaska vozila, osim hitnih i interventnih službi.

U petak snimanje će se odvijati na nekoliko lokacija: Vratima od Ploča, Trgu oružja, Ulici sv. Dominika, ali i na Vratima od Pila (ulaz u park), te na Stradunu u razdoblju od 15 do 3 sata.

Početkom drugog tjedna snimanja 27. veljače lokacije snimanja su Ulica kneza Hrvaša, Vrata od Buže i Stradun od 7 do 19 sati.

Na Stradunu će se snimati tijekom tri dana: 28. veljače, te ponovno 1. i 4. ožujka; sva tri dana od 7 do 19 sati. Pješaci će se usmjeravati Ulicom od Puča.

Ostatak snimanja otpada na Posat gdje će se snimati 2., 3. i 6. ožujka.

O izmjenama i novim detaljima snimanja pravovremeno ćemo obavijestiti javnost, poručili su iz Grada Dubrovnika.

Komentiraj članak

Komentari