Jedan od najdugovječnjih europskih ljetnih festivala

Uskoro Frequency festival

Jedan od najdugovječnijih austrijskih festivala, Frequency, traje 15. -18. kolovoza na sad već uobičajenoj lokaciji St. Poltenu, nedaleko od Beča i trajat će puna tri dana. Lineup je i ove godine prepun najrelevantnijih svjetskih glazbenih imena.

Tako će u utorak 15. kolovoza atraktivnu listu predvoditi miljenici Frequency publike The Offspring. Tu su i uvijek rado viđeni kanadski post-pankeri Billy Talent. Kužerima će se najinteresantniji činiti At The Drive-In i Moderat, a ne bi trebalo propustiti ni The Pretty Reckless, Little Hurricane, te odličan tris elektronike: The Bloody Beetroots, Noisiu i Foreign Beggars.

U srijedu zvijezde glavne pozornice bit će Placebo. Za ljubitelje EDM-a bukiran je Robin Schulz, a za nostalgične tu su Cypress Hill i Breaking Benjamin. Hipsteri će na svoje doći na nastupima Birdy, Georgea Ezre, Clean Bandita i Vincea Staplesa. Plesni dio pojačat će Booka Shade, Gramatik i Sigma.

Zadnjeg dana najjače ime definitivno su britanski folkeri Mumford & Sons. Pridružit će im se žanrovski srodni Band Of Horses, dok će oštricu line-upu dodati Wiz Kalifa i Rise Against.


Festivalska ulaznica je 149 eura, a uključuje trodnevni pristup festivalu te kamp prostoru.Ostale informacije mogu se pronaći na službenoj festivalskoj stranici izvođačima: https://www.frequency.at/

Ulaznice u Hrvatskoj moguće je kupiti preko sustava Eventim.hr.

Komentiraj članak

Komentari