MOTO SUSRET

URED PREDSJEDNICE NIJE UPOZNAT SA CIJELIM PROGRAMOM Povlači se pokroviteljstvo događanju na kojem se odvija Hot Erotic Show

Nakon što je Telegram jutros objavio tekst o neobičnom pokroviteljstvu Kolinde Grabar Kitarović događaja na kojem se odvija Hot Erotic Show, javili su se iz Ureda predsjednice.

Poručuju da povlače visoko pokroviteljstvo 17. Međunarodnog moto susreta koji se idući vikend održava u Vinici, a čiji su se organizatori na plakatima pohvalili erotičnim showom i – pokroviteljstvom predsjednice.

“Upravo zbog događaja koji ne zaslužuju podršku Predsjednika Republike, Ured Predsjednice Republike Hrvatske uveo je dodatne kriterije za dobivanje pokroviteljstva. Pokroviteljstvo ne može biti dodijeljeno događaju koji se organizira prvi put. Ured predsjednice Republike Hrvatske posebno uzima u obzir ima li događaj humanitarno obilježje. U slučaju za koji pitate ispunjena su oba kriterija.

Organizator u zahtjevu navodi kako manifestaciju karakterizira humanitarno obilježje, Moto klub sudjeluje u raznim aktivnostima koje mladima u školama ukazuju na potrebu za odgovornom i sigurnom vožnjom, te isti događaj organiziraju 17-tu godinu za redom. Obzirom da je Ured Predsjednice naknadno, putem medija upoznat i sa dijelom programa programa koji Predsjednica Republike ne može podržati, ovim putem vas obavještavamo da povlačimo pokroviteljstvo za navedeni događaj”, poručuju iz Ureda. S Pantovčaka doznajemo da je resorni savjetnik bio u kontaktu s udrugom i da im je usmeno prenio da povlače pokroviteljstvo.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari