Početkom srpnja u Grazu

Urban Art Forms Festival - vodeći elektronski glazbeni festival u regiji

Najveći austrijski elektronski festival i treći najveći uopće u Austriji, Urban Art Forms, koji se ove godine održava od 04. do 06.07. u Schwarzlseeju, nedaleko Graza, objavio je kompletan popis izvođača. Tako su se kao ovogodišnji headlineri festivala našli The Prodigy, a prate ih Noisia, Oliver Koletzki, Dirtyphonics i mnogi drugi.

The Prodigy nije potrebno nikome posebno najavljivati, jedan su od rijetkih uistinu velikih headlinera elektronske glazbe u posljednjih gotovo 20 godina, koji su još devedesetih iskovali svoj vlastiti stil, sa tadašnjim klasicima kao što su ”Firestarter”, ”Breathe”, ”Smack my Bitch up” i ostalim uspješnicama koji ni danas ne izlaze iz ušiju brojnih obožavatelja. Nakon njihovog live albuma iz 2011. World’s on Fire, Prodigy obećaje u 2013. izdati novi, dugo očekivani šesti po redu studijski album o kojemu organizatori iz intervjua nisu mnogo doznali od njihovog MC-a Maxima, osim kako će se neki od novih radova zasigurno čuti i na Urban Art Formsu. Za vjerovati je da će i tu napraviti pravi energični show po kojemu su svjetski poznati.
Uz njih, tu su još nizozemski bend Noisia, također jedan od nositelja festivala, te francuski Dirtyphonics. U ovoj fazi line-upa dodani su još Seeed, Deichkind, Parov Stelar & Band, Modestep, Camo & Krooked DJ Set, Dada Life, Moonbotica, Moguai, Wankelmut, Oliver Koletzki DJ Set, Dumme Jungs, Foreign Beggars live, Zomboy, Baauer, Delta Heavy, Cyberpunkers, Sigma, Monsta, Hvob, Parachute Youth, Niko Schwind, a stižu i mnogi drugi… Ulaznice se mogu kupiti u svim prodavaonicama Eventima, pa tako i kod nas na www.eventim.hr po cijeni od 110€ za regularnu ili 200€ za VIP kartu.

Komentiraj članak

Komentari