NE BACAJTE IH!

UPRLJALI STE BIJELE TENISICE? S ovim jeftinim sredstvom ponovno će zabljesnuti kao nove

Prije ovakvoga pranja tenisica odjenite staru odjeću i to radite na zraku, piše Net.hr

Bijela obuća izgleda lijepo i elegantno dok je nova, ali ova je boja najnezahvalnija za nošenje jer se jako brzo prlja, a i lako se oštećuje. Jedna je žena na Facebooku otkrila jednostavan, jeftin i brz trik za čišćenje bijelih tenisica, zahvaljujući kojemu će one izgledati besprijekorno čisto pa nećete ubrzo morati kupovati nove.

Odstranjivač plijesni

Korisnica je objavila fotografiju svojih bijelih tenisica Converse All Star prije i poslije pranja, a rezultat je zaista impresivan. U objavi je otkrila kako je to uspjela postići, nećete vjerovati, Cifovim sprejom za odstranjivanje plijesni.

“U kantu sam stavila izbjeljivač. Tenisice sam cijele poprskala Cifom (osim iznutra, nije mi smetalo što taj dio nije savršeno čist) i izribala starom četkicom za zube. Potom sam ih namakala u izbjeljivaču 10 minuta. Na kraju sam ih stavila u staru jastučnicu i oprala u perilici za rublje na 40 °C. Nadam se da će i vama ovo pomoći”, napisala je dosjetljiva korisnica u grupi posvećenoj čišćenju.

Ljudi oduševljeni rezultatom

Dodala je kako je najpametnije da prije ovakvoga pranja tenisica odjenete staru odjeću i da to radite u prozračnoj prostoriji ili, još bolje, vani. Oduševljeni članovi grupe pohvalili su njezin trik te joj zahvalili što im je spasila tenisice.

“Hvala puno! Baš sam naručila kćeri novi par tenisica jer se stari nije mogao oprati, ali pokušat ću s ovim”, napisala je jedna žena. “Ovo je odlično! Nisam očekivala da će se ovako dobro očistiti”, dodala je druga. Treći korisnik Facebooka složio se s njima: “Wow. Kakva transformacija. Impresioniran sam!”

Komentiraj članak

Komentari