Kakvo iznenađenje

UKAZAO SE DRUG TITO U jednoj školi 'otklizao' hrvatski grb, a pojavila se slika maršala

Skoro kao kad su prije oko 10 godina prodavačice u onoj trgovini nekoj kod Čarlija zabunom objesile jugoslavensku zastavu umjesto hrvatske. Zaostala im negdje u dubinama skladišta, stoji u jednom od komentara

Na Facebook profilu novinara Elvisa Morine objavljena je fotografija iz hrvatske učionice, u kojoj je nad školskom pločom nekad bila uokvirena fotografija Josipa Broza Tita koji je zamijenjen hrvatskim grbom. Hrvatski grb je, međutim, otklizao iz okvira i ostavio napola otkriveno lice druga Tita, prenose 24sata.

 - Prejako, skoro kao kad su prije oko 10 godina prodavačice u onoj trgovini nekoj kod Čarlija zabunom objesile jugoslavensku zastavu umjesto hrvatske. Zaostala im negdje u dubinama skladišta - stoji u jednom od komentara, dok drugi korisnik navodi: 'Ovo je poruka s više instance, nebesko prosvjetljenje'.  

Kako piše Šibenik.in, sve je podsjetilo na nadavni prizor kada je Banksyjeva 'djevojčica sa balonom' u trakama počela izlaziti iz okvira tijekom aukcije u kući Sotheby's.

 

Podsjetimo, taj najpoznatiji grafiti umjetnik u okvir svoje slike davnih je godina ugradio rezač papira kako bi je mogao uništiti u slučaju ako ikad bude ponuđena na aukciji, a to je i učinio čim je prodana za čak 860 tisuća funti. Nedugo nakon tog poteza, snimku je objavio na svom Instagram profilu odakle se munjevito proširila medijima. 

Komentiraj članak

Komentari