EGZIBCIONISTI

UHITILI IH I STRPALI U POLICIJSKI AUTO, ALI BILI SU NAPALJENI; ‘Još sam stajao ispred vozila, a oni su već bili goli i počeli se seksati!’

Policija američkog Nassaua zaustavila je 31-godišnjeg Aarona Thomasa i 35-godišnju Megan Mondanaro nakon što ih je vidio kako se voze na motociklu bez upaljenih svijetla, te vrludaju cestom. Zaustavio ih je nakon što su umalo izbjegli sudar s autom, a prema izvještaju čim im je pristupio osjetio je zadah alkohola .

Uhićeni su i strpao ih u stražnji dio vozila. No Medan i Aaron nisu gubili vrijeme. “Uhićeni su se skinuli i počeli sa seksualnim odnosom dok sam još stajao ispred vozila”, stoji u izvještaju.

Policajac je otvorio vrata kako bi ih zaustavio, no dvojac je bio očito jako napaljen. Kako bi ih spriječio, izvukao je golog Aarona van, prenosi Unilad.  Djevojka je ‘poludjela’, a Aaron je iskoristio priliku i počeo bježati. Na koncu uhvaćen je u obližnjem parku.

Zbog toga je mu je uz optužnicu za vožnju u pijanom stanju i opiranje pri uhićenju, dodana i  bludne radnje na javnom mjestu,  egzibicionizam ali i za krađu  – obzirom da je kratko vrijeme dok je bježao imao lisičine na rukama.

Komentiraj članak

Komentari