MUŠKARAC TEŠKO OZLIJEĐEN

UHIĆEN NOGOMETAŠ SLAVEN BELUPA Sudjelovao u krvavoj tučnjavi u centru grada

U tučnjavi je deblji kraj izvukao muškarac (53) koji je završio ju bolnici, a nogometaš i njegov prijatelj lakše su ozlijeđeni

Nogometaš Slavena Muzafer Ejupi (31) i njegov prijatelj (32) uhićeni su nakon tučnjave u kojoj je 53-godišnji muškarac teško ozlijeđen u srijedu oko 19.40 sati u Nemčićevoj ulici u središtu Koprivnice, piše Večernji.

Kako doznaje portal Podravski.hr, u tučnjavi je deblji kraj izvukao Koprivničanin koji je završio bolnici, a Ejupi i njegov prijatelj lakše su ozlijeđeni. Sukob je navodno izbio zbog parkirališnog mjesta u Nemčićevoj. Policija je kratko priopćila kako je “oko 19.40 sati na ulici u Nemčićevoj u Koprivnici došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godine”. 
“Muškarac starosti 53 godine zadobio je teške tjelesne ozljede, a 31 i 32-godišnjak lakše. Dvije osobe uhićene su i provodi se kriminalističko istraživanje”, kažu u koprivničkoj policiji. Sukob je izbio blizu terasa ugostiteljskih objekata u Nemčićevoj ulici, i to baš na ulici, pokraj parkirališta.

Muzafer Ejupi u subotu je trebao u Koprivnici nastupiti za Slaven protiv svojeg bivšeg kluba Osijeka, ali čini se kako se to neće dogoditi. Zasad nije poznato hoće li ga klub suspendirati zbog incidenta.


Komentiraj članak

Komentari