ZLOSTAVLJANJE

Udane djevojčice: Nakon silovanja sam puzala tri dana

Mnogi nisu svjesni da je najgori seksualni zločin moguć i u braku, a priče preživjelih o zlostavljanju donosi Express.

Anna Jones imala je samo 16 godina kad je ušla svojoj majci u kupaonu i rekla joj da odlazi. Mama je vrištala za njom "ne možeš otići, zvat ću policiju!". "A što ćeš im reći, da me oteo moj muž?" uzvratila joj je Anna. Nekoliko dana ranije majka ju je ispratila do gradske vijećnice kako bi dala dozvolu da se njena kćer uda za 30-godišnjeg Tima. Samo dan prije, njena je majka otpratila nju i Tima u gradsku vijećnicu, budući da je morala dati svoju dozvolu za ulazak u brak maloljetnice. Ipak, njihov  je dogovor bio kako će Anna završiti prvi razred srednje škole živeći zajedno s majkom, a potom se useliti Timu sljedećeg ljeta. 

Namamljena u zamku

No, čim su se oženili, njena majka tu više nije mogla puno učiniti.  "Ona se potpisala, on se potpisao. Ja čak nisam morala potpisati ništa", priča Anna, danas stara 32 godine. Anna je upoznala Tima, medicinskog tehničara, kad se liječila na klinici za mentalno zdravlje na jedinici za adolescentice. Njeno je djetinjstvo bilo teško od samog početka, majka je zatrudnjela s njom u 45-oj te je bila neželjeno dijete. Njen je otac uvijek bio na putu kao vozač kamiona. Kad je s 12 godina saznala da joj otac ima uznapredovali karcinom pluća, morala je brzo odrasti. "Kuhala sam mu, presvlačila ga, prala. Bio je to težak teret za mene tako malu, a stvorilo je u meni velik animozitet prema mami", svjedoči Anna.

Otac je umro kad je imala 13 godina, a majka ih je odmah spakirala i preselila, gdje se morala suočavati s gubitkom svih prijatelja i promjenom škole. "Postala sam tjeskobna, neprestano sam vikala, a mama nije znala što sa mnom pa me prijavila u kliniku", prisjeća se. U klinici je Anna bila uzoran pacijent, kao djevojčica kojoj je falilo samo malo pažnje i usmjerenja. Tamo je upoznala Tima, koji je počeo flertovati s njom, pomalo, na nesumnjiv način. Ubacivao joj je poruke kao što su "kamo bih voljela ići, ja ću te odvesti" koje su ubrzo eskalirale u " mislim da moj život više neće imati smisla kad ti odeš odavde".

Prvog dana kad je došla kući, vidjela je propušten poziv i klinike. Bio je to Tim, koji je nazvao i drugi dan, kad se javila. Njihov se odnos razvio kroz telefonske razgovore, koji su rezultirali vikend posjetima. Anni se ispočetka svidio Tim, na onaj djevojački način kad netko usamljenoj djevojčici daje pažnju i govori joj da je lijepa.  Jednom na mjesec, Tim bi prespavao u kući kod njene majke, a iako je bio svjestan da je 15 godina stariji od nje, nazivao je njihov odnos "posebnim" i "drugačijim", a prihvaćanje odnosa od strane njene majke činilo je cijelu stvar nekako O.K. i prihvatljivom. Budući da je Anna bila fokusirana na školu i nije se svađala s majkom, to je njoj ostavljalo slobodu življenja vlastitog života bez brige o kćeri.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari