NIKAD SE NISU UPOZNALI

Ubio se sin Šabana Šaulića

Nakon što je kralj narodne glazbe Šaban Šaulić tragično izgubio život u prometnoj nesreći u Njemačkoj, saznalo se kako je imao sina kojeg nikada nije upoznao, prenosi srpski Svet. Sada se saznalo da je taj sin prošle godine počinio samoubojstvo, a sve je otkrio njegov prijatelj iz Amerike.

'Želim da vam ispričati što sam čuo. Aleksandar je rođen i živio je u Coloradu, a njegova majka Ana bila je u kratkoj vezi sa Šabanom Šaulićem. Ona je dobila dijete i sama ga odgajala dok se nije udala za jednog gospodina. Aleksandar je kasnije promijenio ime u Alexander i uzeo prezime svog očuha Miller. Njegova majka se povjerila mojoj supruzi da je to zapravo Šabanovo dijete, ali da ona pjevača više nikada nije ni vidjela ni čula. Zapravo mu nije ni željela reći. Rodila je sebi dijete i tek prije nekoliko godina, pošto je umrla, sin je od moje žene saznao za tu priču. Malo se zbunio tada, ali nije pokazivao nikakvu želju da nađe navodno pravog oca. Živio je mirno i pristojno, nitko ne zna zašto je digao ruku na sebe, pričalo se da je saznao da je bolestan i da je zato to napravio', kaže izvor za Svet.

'Nitko nije znao da on posjeduje oružje. Oduvijek je bio dobar čovjek, zatekli su ga u lokvi krvi kako leži nasred dnevne sobe. Nije se nikada ženio, nije imao ni djecu. Majku je izgubio od posljedica moždanog udara, to mu je jako teško palo, a očuh mu je i dalje živ. Radio je kao konobar, stalno mijenjao lokale, ali je imao novca za normalan život. Ana, njegova majka, porijeklom je iz Srbije, a u Ameriku je došla jako mlada. Šabana je srela u vrijeme njegovih turneja po Americi, luđački se zaljubila i navodno s njim ostala u drugom stanju. Dugo je krila čije je dijete, povjerila se samo jednoj prijateljici. Nakon njegove smrti pronašli smo pismo koje je napisao svom ocu, ali su ga očigledno strah i sumnja spriječili da ga pošalje. Mi smo neizmjerno tužni zbog gubitka dobrog čovjeka i prijatelja', poručio je izvor za spomenuti portal.

Pismo navodnog Šabanovog sina
'Gospodine Šabane, ne znam kako da počnem ovo pismo i ne znam kako da vam se obratim. Pišem vam iz daleke Amerike, iz Colorada. Tamo ste nekada davno upoznali jednu Anu. E pa ja sam njezin sin, i vaš sin. Ne želim da mislite da vam se javljam zato što mi nešto treba od vas, imao sam potrebu samo da vam kažem da sam živ, zdrav i da postojim. Ništa vi niste krivi, ja vama ništa ne zamjeram. Molim vas da mi oprostite ako sam vas uznemirio. Htio sam se samo javiti. Sve najbolje, tato!'

Podsjetimo, Šaban Šaulić doživio je tešku prometnu nesreću nakon nastupa u Njemačkoj, nakon koje je hitno prebačen u bolnicu, gdje je, unatoč naporima liječnika, preminuo. Šaban Šaulić u braku sa suprugom Gordanom bio je 43 godine, a iza sebe ostavio je i troje djece, kćerke Ildu i Sanelu te sina Mihajla.

Komentiraj članak

Komentari