Užas

UBILA, SKUHALA PA POJELA MUŠKARCA Djevojčica (12): 'Meso je bilo previše slatko'

Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubojstvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom.

Dijete koje voli anime, ponekad izostane s nastave i malčice je loše u matematici - tko bi mislio da će takva djevojka ubiti i skuhati muškarca zajedno sa svojim deset godina starijim dečkom, a onda se žaliti da je meso "previše slatko", prenose rt.com i Večernji list. Ova 12-godišnja djevojčica osumnjičena je za ubojstvo te da je djelomično pojela muškarca zajedno sa svojim 22-godišnjim ljubavnikom. Valerija je živjela u Sočiju prije nego što je pobjegla na područje Sankt-Peterburga gdje je navodno počinila gnusan zločin. - U školi se ponašala kao normalna učenica, iako joj je proces učenja teško podao - kaže Yuliya Myakisheva, Valerina učiteljica. Rekla je da je tijekom jednog razgovora s Valerijinom majkom ona zabrinuto rekla kako se s djevojčicom "teško nositi".


Raskomadano tijelo mladog muškarca, čije je ime prema različitim izvješćima Aleksey ili Aleksandr Popovich, pronađeno je u njegovu domu u malom selu blizu Sankt-Peterburga. Valeria i njezin dečko Arkadij ubrzo su uhvaćeni budući da su boravili u istoj kući.  Lokalni mediji izvještavaju kako je Valeria skuhala i raskomadalo meso s prsa žrtve, ali joj se nije svidjelo er je bila "previše slatko". Ipak, uživala je u mozgu muškarca koje je ispekla na tavi ili u mikrovalnoj pećnici.

Komentiraj članak

Komentari