REVELIN

U REVELINU ŠPICA SEZONE Rasprodan cijeli VIP sektor za prvo gostovanje u rujnu

Ljetna sezona u dubrovačkom klubu Revelin je u punom jeku. Za prvo svjetsko gostovanje u rujnu je već sada rasprodan cijeli VIP sektor, a popis izvođača koji će nastupiti idućeg mjeseca otkriva kako nas očekuju prave glazbene poslastice koje garantiraju top sezonu i u rujnu.

U srijedu, 4. rujna očekuje se dolazak najvećih zvijezda Elrow Festivala, Technasie i Franky Rizarda koji su tjedan dana prije nastupa rasprodali cijeli VIP u Revelinu. U prodaju je pušten specijalni set regularnih ulaznica po cijeni od 100 kn. No prije rujna, već ovaj petak 30. kolovoza na redu je misteriozni Claptone koji svoj identitet godinama uspješno skriva unatoč velikom medijskom pritisku.

 

Cijeli rujan u Revelinu je u znaku samo najvećih DJ imena sa svjetske klupske scene: 13. rujna stiže Mark Knight, 20. rujna po treći put ove sezone publiku zabavlja Claptone, a za veliko finale 27. rujna se očekuje deseti jubilarni nastup Fedde Le Granda. Ulaznice za sva gostovanja u rujnu su u prodaji u uredu Revelina po promotivnoj cijeni ovaj tjedan. Ured je otvoren svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati. Sve dodatne informacije dostupne su na kontakt 098 533 531.

Komentiraj članak

Komentari