U NJEMAČKOJ OSUĐENA DVA MUŠKARCA Seksualno zlostavljali više od 40 djece

Sud u Njemačkoj osudio je dva muškarca na zatvorsku kaznu tijekom jednog od najgorih slučajeva seksualnog zlostavljanja djece u poslijeratnoj povijesti te zemlje, piše CNN.

Osuđeni su zbog seksualnog zlostavljanja na desetke djevojčica i dječaka u dobi od tri do 14 godina i za stvaranje preko 450 primjeraka dječje pornografije.

Muškarci poznati samo kao Andreas V. (56) i Mario S. (34) dobili su 13 i 12 godina zatvorske kazne. Obojica će nakon izdržavanja kazne boraviti u preventivnom pritvoru, odnosno u presudi se zapravo naslućuje kako bi obojica mogla provesti ostatak života u zatvoru.

Zlostavljali više od 40 djece

Andreas V., i Mario S. su s trećim osumnjičenim Heikom V. između 1998. i 2018. godine u kampu u šumi Lugdeu, u središnjoj Njemačkoj, zlostavljali više od 40 djece.

Andreas je imao stalno boravište u spomenutom kampu, a među žrtvama je bila i njegova šestogodišnja udomljena kći za koju tužitelji tvrde da mu je služila kao "mamac" za privlačenje druge djece.

Njemačka policija smatra kako je Andreas V. zapravo bio vođa pedofilske grupe koja je desetljećima koristila njegov kamper kao bazu, zlostavljajući pritom na desetke djece i snimajući svoje zločine kako bi snimkama trgovala na "dark webu".

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari