ELITNA PROSTITUCIJA

U KATALOGU NAJVEĆEG SRPSKOG SVODNIKA I VODITELJICE Među njima političar i košarkaš

Na privatnom računalu nedavno uhićenog Mihajla Maksimovića, poznatog i kao najvećeg svodnika u regiji, pronađene su tablice s imenima svih klijenata, među kojima su mnoge poznate ličnosti, kao i popis poznatih starleta, stilistica, pravnica i manekenki koje su za novac pružale seksualne usluge, piše beogradski Blic.

Maksimović je uhićen krajem veljače u Beogradu, a policija je tada našla na popis 300 klijenata, među kojima je bilo ime jednog političara koji je godinama na vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tijekom NBA karijere, govori pak izvor Kurira. Osim političara i bivšeg košarkaša, na popisu su i poznati kriminalci, piloti, nogometaši, ali i plaćeni ubojice. Za njega je radilo dvadesetak žena, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Playboyeva zečica Božana Vujinović, kao i zvijezda reality showova Nataša Šavija, tvrdi izvor Kurira. 

– Postoji katalog djevojaka sa svim njihovim osobinama prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. Djevojke nije iznajmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke s klijentima u inozemstvo – kaže njihov sugovornik. Djevojke su navodno za sat vremena zarađivale od 150 do 350 eura na području Srbije, a od 1000 do 1200 eura za odlazak u inozemstvo, donosi Večernji.hr.

Komentiraj članak

Komentari