Dubrovnik

U DUBROVNIKU OTVOREN DRUGI PO REDU DUFF: Ljubitelji filma došli na svoje (FOTOGALERIJA)

Projekcijama šest kratkometražnih filmova u dubrovačkom kinu Sloboda otvoren je drugi po redu DUFF, festival filma u Dubrovniku.

Festival filma djece i mladeži zemalja Mediterana –DUFF 2013 koji se održava od 17. do 20. listopada u kinu Sloboda, ARL-u, Gimnaziji Dubrovnik i Umjetničkoj školi Luke Sorkočevića  predstavit će u natjecateljskom dijelu programa oko šezdesetak kratkih filmskih uradaka mladih ljudi u dobi od deset do dvadeset godina. Drugo izdanje DUFF-a u organizaciji Kinematografa Dubrovnik  i Udruge Luža ugostit će mlade natjecatelje i njihove mentore iz deset mediteranskih zemalja.

Za učenike osnovnih škola  tijekom trajanja fesativala  organizirane su  jutarnje projekcije tijekom kojih će učenici moći glasovati za jednu od nagrada festivala, a oisnovnoškolcima i srednjoškolcima na raspolaganju su i tri filmske radionice- animiranog filma, dokumentarnog filma i izrade filmskih plakata.

Pođite ni vi i 'u mraku kino dvorana svijet kakvim ga vide oči radoznale djece’. Festival završava u nedjelju, 20. listopadaKomentiraj članak

Komentari