Krijumčarenje opojnih sredstava

U Cavtatu uhićen dvojac s ukupno 115 grama marihuane

Policijski službenici su jučer u Cavtatu s izvršenom pretragom prostorija koju koriste 22-godišnjaci pronašli 8 pakiranja s ukupno 20 grama marihuane. Osumnjičeni su uhićeni i dovedeni u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Tijekom istraživanje je zaplijenjeno još 95 grama marihuane koju je jedan od dvojice osumnjičenih skrivao u kompleksu stare bolnice u Cavtatu.
Danas će njih dvojica uz kaznenu prijavu biti dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku stoji u priopćenju PU Dubrovačko-neretvanske.

Osim toga, jučer je i granična policija imala pune ruke posla . U suradnji s djelatnicima carine u tri slučaja na graničnim prijelazima kod tri strana državljanina pronašla je opojnu drogu.
Prilikom izlazne granične kontrole na graničnom prijelazu Klek, kod 29-godišnjeg državljanina Francuske pronađena su dva grumena hašiša težine 3,9 grama. Na istom prijelazu prilikom ulazne granične kontrole u novčaniku 22-godišnje državljanke Italije pronađene su tri doze LSD-a i i epruveta.
Na graničnom prijelazu Metković prilikom izlazne granične kontrole kod 28-godišnjeg državljnina Italije pronađeno je 6,3 grama marihuane.

Strani državljani su uhićeni i dovedeni u prostorije policije gdje je nad njima u tijeku kriminalsitičko istraživanje.

Komentiraj članak

Komentari