POZNATI

TURBULENTAN POČETAK Ćorluka završio s Frankom dok ga je cura čekala u apartmanu

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uskoro će postati roditelji. Lijepa pjevačica i hrvatski nogometaš sretnu su vijest objavili na Instagramu, a uslijedile su brojne čestitke poznatih i nepoznatih Hrvata. Dijete je kruna ljubavi Franke i Vedrana koja je započela prije točno sedam godina na Zrću, kada su mediji doznali da se nogometaš i mlada pjevačica intenzivno druže. Vijest i ne bi bila toliko zanimljiva da nogometaš u to doba nije hodao s Lanom Gadžom Čermak, koju je naposljetku ostavio zbog mlade pjevačice, piše Index.

Tih dana mediji su bili prepuni članaka o tome kako je Ćorluka došao iz Moskve na Zrće, gdje ga je čekala djevojka Lana, ali on joj se nije javljao na mobitel. Navodno je noć proveo s Frankom od koje se više nije razdvajao.

Da je stvar ozbiljna bilo je jasno već mjesec dana nakon upoznavanja, kada je Vedran upoznao Frankinu obitelj. Tada je na svom Facebooku objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju.

Veza Franke i Vedrana narednih nekoliko godina nije bila turbulentna. Franka je zbog dečka živjela na relaciji Zagreb-Moskva, a njezina karijera bila je u potpuno drugom planu. Na scenu se vratila prošle godine, kada je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

Nakon Frankinog nastupa na Eurosongu i Vedranovog čarobnog Svjetskog prvenstva u Rusiji, par se vjenčao u istarskim Balama. Na vjenčanju su bile brojne poznate face, a slavlje se održalo na luksuznom imanju Meneghetti.

Komentiraj članak

Komentari