ZVIJEZDA TV SERIJA 'POTOMCI' I 'JESSIE'

TUGA U HOLLYWOODU U 21. godini preminula Disneyjeva zvijezda

Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, rekao je glasnogovornik obitelji Boyce, piše 24sata.hr

Američki glumac Cameron Boyce, zvijezda Disneyjevih televizijskih serija 'Potomci' i 'Jessie' te filma 'Descendants' preminuo je u 21. godini.

- Teška srca vas obavještavamo da smo u subotu ujutro izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napada koji je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je nesumnjivo ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata - rekao je glasnogovornik obitelji. Nije objavljeno od čega je Boyce bolovao.

Počeo glumiti s devet godina kada se pojavio u horor filmu 'Zrcala'. Dvije godine poslije toga imao je ulogu u filmu 'Odrasli' uz bok glumcima Salmi Hayek (52) i Adamu Sandleru (52).

Bio je i član ansambla serije 'Jessie' koja se emitirala na Disneyjevom televizijskom kanalu. U toj je seriji surađivao s glumicom Debby Ryan (26). 

- Cameron Boyce od malih je nogu sanjao da sa svijetom dijeli svoj umjetnički talent. Također, svojim je humanitarnim angažmanima htio pomoći ljudima i napraviti promjene u njihovim životima. Izražavamo sućut njegovoj obitelji i suradnicima te se pridružujemo milijunima njegovih obožavatelja koji tuguju zbog njegova preranog odlaska - rekao je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa.

 

Komentiraj članak

Komentari