Kad žene glume detektiva

Tri najčešće greške koje prave prevarene žene

Povrijeđena žena koja sumnja na prijevaru spremna je na brzoplete i ne baš mudre poteze. Pogledajte tri najveće greške koje žene prave i na najmanje znakove sumnje.

1. ŠPIJUNAŽA - Kad žena posumnja na prijevaru partnera, prva reakcija je špijunaža i istraživanje. Za ispitivanje njegovih prijatelja i roditelja te istraživanje njegove putanje kretanja potrebno je utrošiti puno energije. Jednostavnije je da o svojim sumnjama s partnerom otvoreno razgovarate.

2. PREBACIVANJE KRIVICE NA LJUBAVNICU - Iako vjerujete da je ona bezobzirna kradljivica muškaraca, otvorite oči. Problem ne leži u trećoj osobi. Nije ona ta koja se zaklela da s vama dijeli život, bude vam vjerna i iskrena. Postoji samo jedan krivac, a to je vaš partner.

3. SPREMNI NA SVE DA GA VRATITE - Prije svega, ako je vaš muškarac spreman na prijevaru, dobro razmislite je li on uistinu osoba koju želite pored sebe? Preljub je način ponašanja koji vrlo vjerojatno neće prestati samo zato što vam je on to obećao ili zato što ste vi odlučili napraviti promjene u svom ponašanju. Ne krivite sebe, jer ako je netko toliko nezreo da nije u stanju zadržati vezu i predati se osobi koju voli, onda takvu osobu i ne zaslužuje.

Komentiraj članak

Komentari