Zanimljivosti

Tri greške koje uništavaju vezu!

Postoje greške koje žene neprestano ponavljaju, a zbog kojih su kasnije frustrirane, jer ne shvaćaju da zbog njih ne mogu održati stabilnu vezu.

Zaslijepljenost muškarcem

Početna privlačnost između dvije osobe obično čini da one podsvjesno zanemaruju nedostatke na jedno na drugom. To je normalno, jer nitko nije savršen. Međutim, mnoge žene će nastaviti biti zaslijepljene svojim muškarcem i dugo nakon što se on počne ponašati loše prema njoj u vezi. Pitanje je vremena kad će se takva veza urušiti.

Pretpostavljate da ga razumijete

Istraživači neprestano ukazuju na razlike u načinu na koji razmišljaju muškarci i žene. Jedna od najvećih pogrešaka koju žena može učiniti jest da pretpostavi da bi on trebalo razmišljati kao ona ili on u svakom trenutku točno zna o čemu ona razmišlja.

Pretvaranje da ste netko drugi

Ovo možda zvuči kao klišej, ali većina muškaraca je zainteresirana za onaj tip žene koja točno zna što želi i osjeća se udobno u svojoj koži. Nema ništa loše u tome da se pretvarate da ste netko drugi u krevetu da biste začinili stvari, ali ostati vjerna sama sebi još je moćniji i dugotrajniji afrodizijak.

Komentiraj članak

Komentari