PRVO IH VRIJEĐAO

TRAGEDIJA Bosanac slavio rođenje djeteta u Salzburgu, došao muškarac i ubio mu oca

Pucnjavi u Salzburgu prethodilo je slavlje u jednom kafiću povodom rođenja drugog Dženisovog djeteta, javljaju lokalni mediji.

Jedan od gostiju kafića počeo je u jednom trenutku vrijeđati žrtve, a zatim je ispred lokala izvadio pištolj i pucao na njih.
Obitelj porijeklom iz Bosne i Hercegovine slavila je u utorak navečer rođenje Dženisovog drugog djeteta u kafiću “Fokus” u Salzburgu.

Veselje je prekinuto kada je u jednom trenutku jedan od gostiju kafića, inače lokalni mještanin koji nije bio uzvanik obitelji Halkić, počeo vrijeđati žrtve. U jednom trenutku je čak, kako pišu mediji, ošamario Dženisa. Kako bi riješio nesuglasice s čovjekom kojeg je te večeri prvi put vidio, pozvao je svog oca i zajedno su izašli ispred lokala.

Zatim je napadač, za kojeg su svjedoci kasnije rekli da je porijeklom Albanac, izvadio oružje (pretpostavlja se pištolj) i počeo pucati na državljane BiH ispalivši nekoliko hitaca.

Jedan metak pogodio je Samira u nogu, a jedan u srce, što je za njega bilo kobno jer se istog trenutka srušio na zemlju i preminuo. Jedan metak je probio Džeinsova bedra, ali je mladić odmah prevezen u najbližu bolnicu i njegovo stanje je, prema pisanju austrijskog portala oe24, stabilno i on se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Napadač je potom pješice pobjegao u nepoznatom pravcu i policija od utorka intenzivno traga za njim.

Kako su za tamošnje portale ispričali rođaci i prijatelji žrtava, Samir je bio divan čovjeka, a njegov sin Dženis je uspješan mladić. 

"Mnogi zavide Dženisu jer je uspješan, dobro zarađuje, ima dvoje zdrave djece i predivnu suprugu, uspješan je na svim poljima", ispričali su rođaci.

Komentiraj članak

Komentari