Tradicionalni rock festival

Tko nastupa na ovogodišnjoj 15. po redu Puntiželi?

Udruga Kurenat i ove godine organizira tradicionalni rock festival na otvorenom – Puntiželu, koja će se održati u subotu, 27. lipnja, u parku 'Striježice' između Mlina i Srebrenog s početkom u 16 i 30 sati.

Ovo je čak petnaesta po redu Puntižela, a i ove godine ulaz je slobodan! 

Okupljeni će moći uživati u čarima rock glazbe do kasno u noć. Bendovi i pojedinci koji će ove godine nastupiti su: Banditen Strasse,Vedro, Feredon, Ekonomska Kriza, Župaho Sambastico, Embassy 516, Repetitor, St!llness i Ti Ritu Piri Pip.

Zainteresirane napominjemo kako će na dan Puntižele biti u mogućnosti kupiti i ovogodišnje majice, dok će cijene pića biti iznimno povoljne. Vidimo se na Župstocku! - kažu organizatori.
 
Inače, Puntižela (od milja prozvana Župstock) je rock festival, koji se organizira svake godine zadnju subotu u lipnju, te je ujedno najpoznatiji i najdugotrajniji event u organizaciji udruge Kurenat. Danas se ovaj festival željno iščekuje iz godine u godinu i privlači veliki broj posjetitelja, kao i bendova iz cijele Hrvatske, s naglaskom na lokalne bendove koji dominiraju programom. Zanimljiva je i činjenica kako se ne čeka noć za početak svirke, već se započne u popodnevnim satima, tako da se ljudi mogu kupati, a ujedno i uživati u rock glazbi.

Komentiraj članak

Komentari