REVELIN

Tko je misteriozni muškarac koji okuplja najveći broj ljudi ovog ljeta u svijetu?

Misteriozni DJ nalazi se na prestižnoj listi DJ MAG-a u rubrici Top 100 najboljih DJ imena, a prošle godine osvojio je nagradu za najboljeg house izvođača u svijetu. U petak, 30. kolovoza po drugi put ove sezone stiže u Dubrovnik.

Čovjek koji diljem svijeta nastupa i do 300 puta godišnje svoju pojavu uspješno skriva od javnosti unatoč enormnom broju pratitelja. Svoju masku, šešir i rukavice nosi za vrijeme nastupa uživo, ali i za vrijeme intervjua. Glazbeni stil Claptonea odlikuje se povezivanjem različitih žanrova, poput jazza, funka, soula i popa, zbog toga je stvorio svoj prepoznatljiv zvuk.

 

Nastupi Claptone-a su uvijek posebni, a dubrovačka publika ga je odlično prihvatila i zbog toga ovog ljeta nastupa čak tri puta u klubu Revelin što događaj čini još većim jer je to ujedno prva ostvarena svjetska DJ rezidencija u Hrvatskoj ikada.

 

Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina još danas i sutra od 9:00 do 16:00, u Casablanca Baru svake večeri od 20:00 sati i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531.

Komentiraj članak

Komentari