KRALJEVSKA OBITELJ

TKO ĆE SPASITI MEGHAN? Palača opet u šoku nakon njezina novog poteza

Nakon mnogobrojnih situacija kršenja protokola, Meghan Markle odlučila se na neobičan potez – unajmiti tvrtku za rješavanje krize imidža iz Hollywooda.se

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle želi njegovati imidž hollywoodske zvijezde, a ne člana kraljevske obitelji - stoji u mišljenju stručnjaka nakon što je The Sun objavio kako je Meghan odlučila unajmiti hollywoodsku tvrtku za rješavanje krize imidža 

Naime, riječ je o poduzeću Sunshine Sachs koje je svojedobno bilo zaduženo za spašavanje imidža Michaela Jacksona dok su prštale optužbe za pedofiliju. Ne bi to bio problem da Meghan to nije napravila iza leđa savjetnika s dvora, a saznanja da zaposlenici spomenute tvrtke često koriste prljave igre za uspostavljanje novog imidža nimalo im ne odgovara. Izvršni direktori Shawn Sachs i Keleigh Thomas Morgan predstavljali su Meghan dok je glumila u popularnoj seriji "Suits", a bili su uz nju i tijekom svih incidenata koje je u posljednje vrijeme prate, pa čak i tijekom njezina gostujućeg uređivanja magazina Vogue. 

Tvrtka će vojvotkinju i vojvodu od Sussexa savjetovati kako lansirati dobrotvornu zakladu u Americi nakon što su se odvojili od Kate i Williama, ali i zbog situacija koje prate bračni par: letovi privatnim avionima nakon deklaracije da su ekoratnici, zbog čega im je narušen integritet te priče o lošem odnosu s Kate i Williamom, kao i upitna veza s ocem Meghan Markle – Thomasom Markleom. 

Palača je šokirana saznanjem da je Sunshine Sachs zadužen za spašavanje imidža, pogotovo kad je u PR timu kraljevske obitelji vrsna stručnjakinja Sarah Latham, nekoć viša PR savjetnica Hillary Clinton. 
 – Unajmljivanje hollywoodske tvrtke za PR dok si član kraljevske obitelji u najmanju je ruku neortodoksno. Stariji zaposlenici palače ostali su zbunjeni tijekom ovih nekoliko mjeseci jer par ignorira savjete svog profesionalnog tima i slušaju nekog "outsidera" iz Hollywooda. Međutim, Meghan vjeruje Keleigh, koja je bila jedna od glavnih uzvanica na vjenčanju – rekao je izvor za The Sun. 

Inače Sunshine Sachs zastupa i Bena Afflecka, Bon Jovija, Aerosmith, Leonarda DiCaprija, Justina Timberlakea, Jennifer Lopez, Snoopa Dogga i Natalie Portman. Tvrtka je sudjelovala u rekreiranju imidža Harveya Weinsteina još 2015. kad je bio optužen za neprimjereno dodirivanje manekenke Ambre Battilane Gutierrez, a 2004. godine "spašavali" su i Janet Jackson nakon "golog" incidenta na Super Bowlu. 

Komentiraj članak

Komentari