Ubojica na slobodi

Tijelo nesretne Meksikanke bit će balzamirano

Tužiteljstvo u Splitu dobilo je nalaz patologinje dr. Marije Definis Gojanović koja je obavila obdukciju nad tijelom ubijene Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo (31). Jedino što je Rene Laura, glasnogovornica ŽDO-a, potvrdila jest da je Selena ubijena, što se zna od subote kad je pronađena. Vrat joj je bio gotovo potpuno prerezan nožem.

- Postoji razlog zbog kojega ne izlazimo u javnost s informacijama, ni mi ni policija – rekla je Laura, odbijajući odgovoriti na bilo koje od brojnih pitanja koji se pojavljuju u javnosti.

Okrutna smrt mlade turistkinje na omiljenom splitskom mjestu za opuštanje, gdje se ništa slično nikada nije dogodilo, nikoga u Splitu nije ostavila ravnodušnim. Laura kaže da se ne može još sa stopostotnom sigurnošću odgovoriti na pitanje je li mlada Meksikanka silovana jer čekaju nalaze vještačenja. Izuzeti su tragovi s odjeće, obuće, ruksaka te krvavog noža koji je pronađen tijekom pretrage Marjana, piše Večernji list.

Tijelo nesretne djevojke bit će, u skladu s meksičkim zakonima, balzamirano. Inače se ne bi moglo prevesti u Meksiko. Balzamiranje će se obaviti na Zavodu za patologiju, sudsku medicinu i citologiju Kliničkog bolničkog centra Split kemijskom metodom, piše Večernji.

Komentiraj članak

Komentari