NASTAVAK USPJEŠNOG GLAZBENOG PROJEKTA

Terraneo festival živi i dalje

Uspješni ljetni glazbeni festival Terraneo, čije je prošlogodišnje premijerno izdanje posjetilo više od 30 tisuća ljudi, objavio je povratak na prostore bivše vojarne bribirskih knezova sa središnjim glazbenim programom od 7. do 9. kolovoza.

Izvođači raznih profila, DJ-evi  te dodatni programi aduti su i ovogodišnjeg Terranea. Festival orijentiran na strane i domaće open-air izvođače te DJ programe smještene u hangare, najavio je i produženi program unutar festivalskog kampa, počevši već od 6. kolovoza. Posebno raduje činjenica da osim povećanog kapaciteta, stanovnike kampa očekuju i razno-razna iznenađenja poput zabavnih i edukativnih sadržaja.

Prodaja prvog paketa od 1000 festivalskih ulaznica započinje već 1.veljače, a cijena je promotivnog karaktera i iznosi 290 kn. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim (www.eventim.hr),  Dallas shopu u Šibeniku te zagrebačkoj publici već dobro poznatim destinacijama glazbenoj knjižari RockMark, klubu Purgeraj i Dirty Old Shopu.

Uskoro se nadamo prvim objavama izvođača, a do tada pratite web stranicu festivala www.terraneofestival.com za nove objave.

Tomislav Jakopović
(www.jakop.org)


Komentiraj članak

Komentari