I HVALI NIVES CELZIJUS

Tereza Kesovija oprašta se od glazbe zbog zdravstvenih poteškoća

Bogata karijera Tereze Kesovije lagano ulazi u finale. Zbog problema sa sluhom glazbena diva mora mikrofon objesiti o klin

Lavica domaće glazbene scene, žena takve energije kakva se rijetko viđa, istinska diva i glas koji ne možete ne čuti - to je Tereza Kesovija. Hrvatska estradna diva možda još ima force, ali godine je itekako sustižu. Zakoračivši u osmo desetljeće života, najpoznatija Konavljanka susrela se sa zdravstveniom problemima. Tereza, naime, sve slabije čuje.

Prijeteća gluhoća učinila je svoje. Nakon 55 godina karijere kucnuo je čas da Tereza stavi krunu na svoje glazbeno djelovanje. Prvakinja domaće glazbe oprašta se od publike albumom 'Oči duše', ali i prigodnom turnejom kojom će obići cijelu Hrvtasku.

 - Neću se ni od koga opraštati. To je tužno, a ja nisam tužna osoba - kazala nam je Tereza Kesovija.

Doba teških riječi i lake glazbe nisu za Terezu, jer ona dolazi iz vremena u kojem su pjevačice doista pjevale. Činjenica da seksepil prodaje sve - Terezi nikako ne ide u glavu. Ipak, jedna joj je atraktivna pjevačica itekako zapela za oko!

 - Ja ću sada izazvati buru komentara ili ne znam čega,ali ja kada vidim Nives koja je prekrasna žena, ništa na njoj umjetno nije, a zna pjevati. Ljudi kažu da: nema pojma, pa neka im Bog oprosti, moraju je malo bolje slušat - hvalila je Tereza Nives Celzijus.

Istinska diva s velikim iskustvom i dalje svojim mladolikim izgledom vadi mast mlađim kolegicama. Kažu kako žele Terezina doktora za ljepotu. No njezina ljepota, čini se, ima sasvim drukčije izvorište.

 - Mislim da je tajna u temperamentu, u nekoj energiji koju nosim od početka -  istaknula je. 

Komentiraj članak

Komentari