U CAVTATU

TEORIJA SJENE Davor Novevski u opuštenoj atmosferi predstavio novi roman

Promocija romana "Teorija sjene" autora Davora Novevskog održana je u petak uvečer uz mješavinu glazbenog koncerta i neformalnog druženja u Beach bar Cool u Cavtatu.

Novinar i voditelj Ivica Puljić najavio je roman "Teorija sjene" kao sasvim novu vizuru, kako ga je nazvao, pisca sa Zvekovice, Davora Novenskog, koji je već ranije izdao knjigu Ravno do dna, donosi Dubrovački dnevnik.
- On je pored lijepe vizure Zvekovice, Mećajca, Oboda, Cavtata... cijelih Konavala, našao skoro cijelu radnju ove knjige smjestiti u Gruž, Stari Grad, Mokošicu gdje je podilazi Torcidi. Naravno da se šalim, ali bit ću i ozbiljan i reći kako mi se nova Davorova knjiga čini kao veliki korak naprijed i zazrijevanje Davora kao pisca - kazao je Puljić. 

Autor Davor Novevski prisjetio se kako je imao namjeru nešto novo raditi te je dodao da je pri tome sakupljao bilješke i stavio ih na čekanje, a pala mu je na pamet okvirna radnja koja je kasnije polako nastala kao roman "Teorija sjene".
- Predgovor je pisala Iris Mirosavljević koja je navela kako će moj roman izazvati osjećaj mučnine, ali bolje i to nego da izazove nikakav osjećaj. Ima teških scena, ali nastojim izazvati nekakvu reakciju - naveo je autor Davor Novevski koji se zahvalio svima koji su mu pomogli u financiranju romana putem crowdfundinga pa i onima koji su mu novce davali pri susretu. 

Tko je sve bio na promociji novog romana Davora Novevskog pogledajte u fotogaleriji.

Komentiraj članak

Komentari