Novogodišnja zabava

SVI PUTEVI VODE U REVELIN: Ludi doček pa koncert Željka Joksimovića na Novu godinu

Kažu kako u nju uđete takva će vam godina i biti. Kako vam onda može početi godinu ako ju dočekate u jednom od najboljih klubova na svijetu, okruženi lijepim i dragim ljudima, rasplesani, raspjevani i nasmijani?

Culture club Revelin tradicionalno organizira spektakularan doček Nove godine, uz domaću i stranu glazbu, plesačice, vatromet, laser show i finu hranu.

Fešta počinje u 22 sata, pa ako ste dio noći i na Stradunu, dođite se ugrijati i najesti u stare zidine, skinite debele čarape, rukavice i jakne, uđite u Novu oterećeni i bezbrižni. Bez jakne se lakše, plaše, pjeva i – ljubi, poručuju iz Revelina. 

Na prvi dan 2016. dobro se naspavajte, jer vas navečer očekuje spektakularan koncert jednog od najpopularnijih pjevača ovih prostora,  Željka Joksimovića. Već nakon prve najave koncerta krenula je utrka za ulaznicama i stolovima, klub se puni nezapamćenom brzinom. Hitovi “Nije ljubav stvar”, “Ludak kao ja”, “Libero”, “Nije do mene”, “Varnice”, “Stihija”, “Žena za sva vremena” i pjesme s novog albuma , očito su magnet za dubrovačku publiku.

Teško je zamisliti bolji i raspjevaniji ulazak u Novu godinu. Dakle tako će početi, veselo i uz ples. Neka nam takva svima i ostane. 

Komentiraj članak

Komentari