GoSucker.com

Svi hrvatski portali na jednome mjestu

We suck the news from the Net!

Koliko od vas ujutro dolaskom na posao, nakon ispijanja prve jutarnje kave pokrene vaš omiljeni Internet preglednik i klikne na jedan od vaših omiljenih Internet portala? Koliko od Vas ne otvori samo jedan tab, nego dva, tri, četiri, pet? Otvorili ste Dnevno.hr, Index.hr, Jutarnji.hr pa ste odabrali željenu kategoriju, pa ste pronašli zanimljive vijesti, pročitali neki članak, pa eventualno dnevni horoskop. I tako ne samo na jednoj web stranici, nego i na drugoj, trećoj, četvrtoj i tako nekoliko puta dnevno. Ne mislite li da trošite moža previše vremena surfajući i klikajući? Niste se nikada zapitali zašto nema svih vijesti na samo jednom jedinom mjestu?

Koliko od vas na svoj mobilni telefon instalira odvojeno aplikaciju za dnevnik.hr, rtl.hr, jutarnji.hr itd? Pa se onda od jednom nađete u situaciju da svako malo prelazite iz jedne u drugu aplikaciju i tako više puta dnevno.

Upravo zbog svih tih opetovanih radnji koje se događaju iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec i stvarno nepotrebno troše vaše vrijeme, (a i stavljaju vas u neugodnu situaciju kada morate pred šefom/šeficom zatvoriti više tabova od jednom), pokrenut je jedinstveni portal na našem prostoru: GoSucker.com.

Portal GoSucker.com prenosi vijesti s opisom i fotografijom od preko 100 hrvatskih portala u više od 14 raznih kateogorija, od vijesti, zabave, sporta, kulture, grupnog šopinga, tv rasporeda itd.

Portal je jedinstven i po tome što vijesti prenosi iz minute u minute kako se one objavlju na svim našim portalima. Pregled je jednostavan za korištenje, a dizajn minimalistički kako bi upravo u prvi plan ušlo ono što vas najviše zanima – vijest isporučena direktno vama. Slične vijesti se grupiraju, odnosno duple vijesti se ne prikazuju korisnicima.

Na mobilne uređaje nije potrebno niti instalirati aplikaciju već je dovoljno s bilo kojim mobilnim preglednikom posjetiti www.gosucker.com koji će prepoznati vaš mobilni uređaj i isporučiti mu upravo web stranicu optimiziranu za njega.GoSucker.com je u potpunosti besplatan servis, prvi takve naravni pokrenut u Hrvatskoj.

Ako želite sve relevantno na samo jednoj web stranici, uz veliku brzinu objave, minimalistički dizajn i kategorije prilagođene samo vama, tada je GoSucker.com zapravo jedini izbor, konkurencije u stvarnosti i nema.

I najvažnije: kada vam šef dođe za vaš radni stol, morati ćete zatvoriti samo jedan jedini tab: GoSucker.com. 

GoSucker.com – web suck the news from the Net

Vijesti s portala oko možete pratiti na sljedećem linku: portalOko

Svi hrvatski portali na jednome mjestu


Svi hrvatski portali

Komentiraj članak

Komentari