NIJE JOJ SE SVIDIO PRSTEN

SVEKRVA IM POSLALA JEZIV PAKETIĆ ODMAH POSLIJE VJENČANJA: ‘Suprug i ja smo zanijemili od šoka’

Užasnuta mladenka podijelila je na Redditu priču o tome kako je njezina svekrva napravila novi vjenčani prsten za svoga sina jer joj se, kako se ispostavilo, nije svidio onaj koji je bračni par izabrao prije vjenčanja, prenosi Net.hr

“Počela sam vjerovati da bi moja svekrva bila najsretnija da je ona bila ta koja se udala za moga supruga”, otpočela je svoju ispovijest korisnica spomenute društvene mreže.

Unikatno prstenje sa snažnom simbolikom

“Prije nego što smo se vjenčali, tražila je da vidi kakve smo burme izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspjela sam nabaviti dijelove bačvi iz prve tvornice piva koju smo zajedno posjetili, dala sam ih zlataru, čijim sam radom bila opsjednuta godinama, da ih ugradi u naše prstenje”.

Međutim, suprugova majka nije bila nimalo impresionirana izborom te se odlučila umiješati i sama napraviti burmu za svojega sina. Ova odluka opravdano je uznemirila mladenku.

“Prije nekoliko tjedana, svekrva je pitala moga muža koja mu veličina prstena odgovara. On joj je odgovorio i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam paketić namijenjen njemu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je riječ o zakašnjelu svadbenom poklonu. Ali, onda je našao poruku svoje majke i muški prsten”, ispričala je žena.

Zabrinjavajuća poruka svekrve

“Vidjela sam ovaj prsten i pomislila na tebe. Mislim da daleko više odgovara tvojemu stilu nego burma koju imaš”, pisalo je na komadu papira koji je došao s prstenom. Bračni par bio je složan u tome da prsten trebaju vratiti majci. Međutim, ni to nije bio kraj priče.

“Kada smo sljedeći put otišli k njoj, ja zaista nisam željela razgovarati o tome koliko je neprikladno bilo to što je učinila u vezi s našim burmama”, prisjetila se mladenka u svojoj ispovijesti. Međutim, svekrva je pitala zašto su joj vratili paketić, što je navelo njezina supruga da joj objasni zbog čega je njezin postupak problematičan.

“Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne i koliko nam znače. Rekao je da ga nije briga što ona misli o tome. Također ju je upozorio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti”, zaključila je novopečena supruga na Redditu.

Komentiraj članak

Komentari