Vjenčali se

SVAKI IM JE DAN 'URAGAN' Bračni par: Njoj je 74 godine, a njemu 20 (VIDEO)

Mlađahni Gary je, prije nego se zaljubio u svoju sadašnju suprugu, bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. No, da je sada pronašao onu pravu dokazuju je i to što si je na prsa tetovirao svoje i Almedino ime.

Baka koja se zaljubila u 54 godine mlađeg mladića i za njega se udala kaže kako je svaki njihov dan poput uragana. Almeda (74) i Gary Hardwick (20) upoznali su se 2016. godine na pogrebu Almedinog sina Roberta. Gary je tada još bio tinejdžer, prenose 24sata.

Vjenčali su se samo dva tjedna nakon toga.

Iza Almede već je jedan 43-godišnji brak, ali kaže da je tek u Garyju pronašla srodnu dušu:

- Moj prvi brak trajao je jako dugo, ali tu nije bilo previše ljubljenja, grljenja, romanse i sličnih stvari, rekla je u svojoj ispovijesti na YouTubeu i dodala:

- Ja i moj novi muž Gary stalno si dijelimo komplimente, ljubimo se...uistinu uživamo u našoj vezi. Kad sretneš pravoga to jednostavno znaš jer takav osjećaj ne želiš izgubiti.


Par koji živi u američkom Tennesseeju prvi put je imao spolni odnos tijekom svoje prve bračne noći. I danas jedno drugo opisuju kao odlične ljubavnike, piše news.com.au.

- Ona je ostvarenje mojih snova, a i s fizičke strane naša veza ne može biti bolja, kaže sretni Gary.

Almeda kaže da Gary često kuha za nju, a tajna njihovog uspjeha je i u stalnoj komunikaciji, međusobnom pomaganju, ali i komplimentima:

- Svom muškarcu trebate dijeliti komplimente i pokazati mu ljubav. Činite to svaki dan, poručuje Almeda. 

Sretni par živi u Almedinoj kući s jednim njenim unukom koji je tri godine stariji od njenog sadašnjeg supruga. 

Mlađahni Gary je, prije nego se zaljubio u svoju sadašnju suprugu, bio u vezi sa 77-godišnjakinjom. No, da je sada pronašao onu pravu dokazuju je i to što si je na prsa tetovirao svoje i Almedino ime. 

 

Komentiraj članak

Komentari