Vrijedne nagrade!

SVAKA KUGLICA JE DOBITNA Predblagdansko vrijeme darivanja u uredu Revelina

Ured Revelina od ponedjeljka 04. prosinca postaje mjesto gdje svakodnevno uz kupnju ulaznica možete dobiti i vrijedne nagrade, stoga požurite po ulaznice i poklone!

Kupnjom 6 ili više VIP ulaznica za nadolazeće koncerte u uredu Revelina ostvarujete pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri, također ako kupite 8 ili više regularnih ulaznica imate pravo izvlačenja kuglica.

 

Svaka kuglica je dobitna, a spektar nagrada je velik i vrijedan. Sve što trebate napraviti je – požuriti u ured Revelina, kupiti minimalan broj ulaznica za nadolazeće događaje, promiješati kuglice i osvojiti neku od nagrada.

 

Predblagdansko vrijeme u Revelinu obilježit će darivanje i širenje blagdanskog duha kako bi se što bolje proveli za događaje koji nam slijede.

 

Jelena Rozga zabavljat će nas na sam Božić, Željko Joksimović na rasporedu je 30. prosinca. Doček 2018. provedite u Revelinu uz Exclusive Show, glazbeno-scenski spektakl, jedinstven u ovom dijelu regije. U prodaju su već krenule i ulaznice za koncert Željka Bebeka na sv. Vlaha, zato iskoristite priliku svakog radnog dana od 09-16, kupite ulaznice i ponesite sa sobom poklon! 

Komentiraj članak

Komentari