'SUMANUTO' Cijene doručka iz restorana na Hvaru posvađale ekipu na Fejsu

Kao i svake godine i ovo ljeto društvenim mrežama kruže razni cjenici i veliki računi nad kojima se neki snebivaju dok ih drugi brane, piše Index.hr

Prošli mjesec na Facebook grupi Protiv poreza osvanula je tako fotografija cjenika iz jednog hrvatskog restorana kojem je vlasnik dodao popis taksi koje plaća državi koja je mnoge posvađala, a od jutros ekipa na Fejsu žustro raspravlja oko cjenika doručka jednog restorana na Hvaru.

Novinarka Vesna Kljajić objavila je fotografiju cjenika s Hvara koja je izazvala brojne reakcije, a bit će vam jasno zašto, čim vidite cijene na njemu. "Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru", napisala je Vesna uz fotografiju.

Za doručak koji se poslužuje od 8 - 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna, za što možete dobiti omlet sa šparogama. Za musle na hvarskoj rivi treba izdvojiti 120 kuna, a za isti iznos možete pojesti i tost. Za jaja Benedict u dotičnom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna. Na cjeniku je navedeno i da je u svaki doručak uključen svježi sok od naranče i kava.

"Otišla bi u dućan, kupila si za 120 kn muslija i nažderala se kao stoka njima na terasi kafića. Naručila bi si kavu i sok friško cijeđeni", "i onda još traže da im se ukine ili smanji pdv", "pohlepa za zaradom pojela ljudskost i čovjeka", "mamice mila, u dućanu da kupim za tu lovu i da se nažderem za doručak ispumpavali bi mi želudac cijeli tjedan", "najljepša slika naše Dalmacije...Zato i je veća smjena ministra nego dolazak turista", samo su neke od reakcija.

No bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru te da je samo ove polusezone ugostio obitelj Stallone, Bon Jovija, Samira Handanovića...

"Kad zatvori i propadne, vi ćete biti u pravu, dotad je taj vlasnik očito uspješan i zna kojoj se publici obraća i to može naplatiti", "ja ne vidim problem ovdje. Tko želi neka plati, slobodno tržište", neki su od komentara. Što vi mislite?

Komentiraj članak

Komentari