STRAŠNO

STRAVA KOD ROVINJA Dječak proveo u kipućem autu dva sata, u teškom je stanju

U četvrtak je pronađeno dijete bez svijesti u vozilu kod Rovinja. Dijete je provelo u autu na 40 stupnjeva više od dva sata. Hitno su ga prevezli u riječku bolnici. U teškom je stanju, piše portal 24sata.hr.

Molim vas dođite brzo, djetetu mi je došlo slabo, tim je riječima otac 4-godišnjeg djeteta u četvrtak oko 14.30 sati pozvao rovinjsku Hitnu pomoć.

Dolaskom pred kuću obitelji djelatnici Hitne pomoći zatekli su dječaka u teškom stanju s visokom temperaturom. Naknadno je utvrđeno da je dijete provelo u automobilu više od dva sata na temperaturi većoj od 40 stupnjeva. Odmah su ga prevezli u pulsku bolnicu, a potom i u Rijeku zbog težine ozljeda, potvrdila nam je istarska policija koja je o svemu obaviještena oko 15 sati.

Dobili smo informaciju iz bolnice u Rijeci da se dijete nalazi na jedinici intenzivnog liječenja i da je u dosta teškom stanju.

Još uvijek nije poznato kako je i zašto je dijete provelo dva sata u kipućem automobilu po najvećem suncu. Policija nije htjela otkrivati detalje slučaja jer još uvijek utvrđuju sve okolnosti. Samo su rekli kako se radi o hrvatskim državljanima. 

Komentiraj članak

Komentari